Witold Kepinski - 15 juli 2024

VAST Data gecertificeerd door NVIDIA voor high-performance opslagoplossing

AI-platformbedrijf VAST Data is een van de eerste bedrijven die de high-performance certificering van NVIDIA ontvangt. De certificering betreft het VAST Data Platform, dat nu als high-performance opslagoplossing is aangemerkt voor cloud partners van het NVIDIA Partner Network.

VAST Data gecertificeerd door NVIDIA voor high-performance opslagoplossing image

De certificering benadrukt VAST's positie als toonaangevende leverancier van dataplatforms voor AI-cloudinfrastructuur en versterkt de samenwerking met NVIDIA in het opbouwen van de volgende generatie AI-fabrieken. Het in 2019 gelanceerde VAST Data is het snelst groeiende data-infrastructuurbedrijf in de geschiedenis.

Op 26 juni lanceerde NVIDIA een nieuwe referentiearchitectuur voor cloudproviders die generatieve AI-diensten willen aanbieden aan hun klanten. De NVIDIA Cloud Partner-referentiearchitectuur is een blauwdruk voor het bouwen van krachtige, schaalbare en veilige datacenters die generatieve AI en grote taalmodellen (LLM's) aankunnen. Het stelt NVIDIA Cloud Partners in staat om de tijd en kosten van het implementeren van AI-oplossingen te verminderen, terwijl compatibiliteit en interoperabiliteit tussen verschillende hardware- en softwarecomponenten wordt gewaarborgd.

AI-modellen

VAST biedt een set van opslag- en dataservices die cloudserviceproviders (CSP's) in staat stelt om een uitgebreid aanbod van datagedreven diensten te leveren. De technologie van VAST Data is diep geïntegreerd met NVIDIA-technologieën. Het VAST Data Platform voldoet aan de strenge eisen van grootschalige AI-cloudinfrastructuren en ondersteunt het trainen en afstemmen van AI-modellen van alle groottes en modi, variërend van multimodale en kleine LLM's met minder dan tien miljard parameters, tot de grootste modellen met meer dan een biljoen parameters.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!