Redactie - 15 juli 2024

NetApp breidt intelligente data infrastructuur mogelijkheden uit

NetApp introduceert nieuwe mogelijkheden die zijn ontworpen voor strategische cloud workloads, waaronder GenAI en VMware.

NetApp breidt intelligente data infrastructuur mogelijkheden uit image

Deze vernieuwingen in de data- en storageservices van NetApp verminderen de resources en risico's voor klanten om deze strategische workloads in steeds complexere hybride multicloud omgevingen te beheren, aldus de data storage leverancier. Om implementaties van de intelligente data-infrastructuur te bevorderen en die strategische workloads zoals GenAI- en VMware-omgevingen beter ondersteunen, kondigt NetApp nieuwe mogelijkheden aan.

Deze updates bouwen voort op NetApp's bestaande aanbod voor ondersteuning van storage en data operations voor klanten die strategische workloads moeten implementeren en beheren waaronder GenAI- en VMware-omgevingen. 

BlueXP-dataclassificatie

NetApp kondigde onlangs aan dat de BlueXP-dataclassificatie nu een kernmogelijkheid van de control plane is en gratis beschikbaar is voor alle klanten van NetApp. 

Met de BlueXP-dataclassificatie wordt data automatisch geclassificeerd en gecategoriseerd voor verbeterde controle en veilige invoer in GenAI- en RAG-datapijplijnen.

Lees alle details hier.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!