Witold Kepinski - 16 juli 2024

SAS Decision Builder op Microsoft Fabric vertaalt AI naar bedrijfsresultaten

Data- en AI-speler SAS heeft SAS Decision Builder , een cloudgebaseerde intelligente beslissingsoplossing, beschikbaar gesteld in een privépreview op Microsoft Fabric.

SAS Decision Builder op Microsoft Fabric vertaalt AI naar bedrijfsresultaten image

Gemaakt op basis van SAS' toonaangevende intelligente beslissingsmogelijkheden , helpen SAS Decision Builder-workloads klanten om betere, snellere en veiligere beslissingen te nemen door meerdere kunstmatige intelligentiemodellen, regels en procedurelogica te compileren in een samengestelde workflow. Dit is volgens SAS een stap voor organisaties die hun rendement op hun analytics-investeringen willen maximaliseren met AI-geautomatiseerde besluitvorming. 

SAS Decision Builder is een nieuwe Microsoft Fabric-workload die de analytics-levenscyclus stroomlijnt door klanten in staat te stellen modellen en beslissingen te ontwerpen, integreren en implementeren. Met eenvoudige toegang tot gegevens van Microsoft Fabric OneLake kunnen gebruikers beslissingen testen, wijzigen en uitvoeren binnen de Fabric-omgeving om zich aan te passen aan veranderende marktlandschappen en te voldoen aan hun unieke zakelijke behoeften. Lees meer details hier.

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!