Redactie - 15 juli 2024

Microsoft belicht belangrijkste inzichten uit MCAPS Start for Partners 2024

Microsoft wil collectief succes stimuleren bij zijn partners. De staat in de MCAPS Start for Partners 2024 blog, belicht door Nicole Dezen, Chief Partner Officer en Corporate Vice President, Global Partner Solutions. MCAPS Start for Partners is een wereldwijd Microsoft evenement met een lokaal tintje, ontworpen om Microsoft Customer and Partner Solutions (MCAPS)-medewerkers en zakenpartners van over de hele wereld samen te brengen. Dit jaar was Microsoft verheugd om keynotes te hosten zijn leiders CEO Satya Nadella, Judson Althoff en bestuurder Brad Smith.

Microsoft belicht belangrijkste inzichten uit MCAPS Start for Partners 2024 image

Dezen schrijft in haar blog: 'Deze week vieren we de aftrap van ons nieuwe fiscale jaar bij Microsoft met MCAPS Start for Partners. Ons eerste digitale evenement is ontworpen om partners vroeg in het fiscale jaar te betrekken bij de go-to-marketstrategie van Microsoft en samenwerking te bevorderen om collectief succes te stimuleren.

Wij nodigen u uit om te blijven leren via de links naar de keynote- en breakoutsessies van het evenement van dit jaar en om later deze maand deel te nemen aan een 'ask me anything'-sessie (AMA).

Go to market

  • Samen groei stimuleren: tijdens ons keynote-evenement spraken Judson Althoff, Executive Vice President en Chief Commercial Officer, en Nick Parker, President, Industry & Partnerships, over hoe we de kansen en groei van AI kunnen versnellen met Microsoft-oplossingen.
  • Succes ontsluiten door betrokkenheid: on-demand gerichte sessies:
    • Microsoft AI Cloud Partner Program: de weg vooruit: Het Microsoft Customer Engagement Model (MCEM) verwijst naar het raamwerk dat alle klantgerichte rollen in sales, customer success, industry solutions en partners verbindt als één team, en het beste van wat Microsoft te bieden heeft aan onze klanten samenbrengt via een uniform engagementmodel. In deze sessie kunt u meer te weten komen over onze nieuwe aanbiedingen en voordelen, afgestemd op MCEM, die worden geleverd via het Microsoft AI Cloud Partner Program. We bespreken ook hoe we kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten op Microsoft Cloud en delen hoe u kunt profiteren van nieuwe kansen.
    • Go-to-market-updates: neem deel aan deze sessie om meer te weten te komen over de oplossingen voor FY25, onze waardeproposities voor klanten, hoe deze zich verhouden tot onze vijf belangrijkste prioriteiten en de bronnen en investeringen van het Microsoft AI Cloud Partner Program die beschikbaar zijn voor partners om samen met Microsoft op de markt te komen en te verkopen.
    • Versnel groei via partnerincentives: hoor hoe incentives partnertransformatie en impact versnellen in onze zes cloudoplossingsgebieden en de customer journey. Door middel van opzettelijke co-investeringen gericht op onze belangrijkste strategische prioriteiten, kunnen partners resultaten behalen om klantensucces mogelijk te maken. Lees meer over onze incentiveprincipes om te ontdekken hoe u kunt profiteren van deze aanbiedingen en kunt beginnen met verdienen.
    • Grijp kansen op de markt: leer hoe u uw bedrijf kunt uitbreiden met de commerciële marktplaats van Microsoft. Wij bieden u begeleiding waarmee u de B2B-techhandel kunt versnellen, kunt innoveren met AI en de verkoop kunt vereenvoudigen.
    • Evolutie van co-selling met Microsoft: Ontdek meer over de Microsoft Customer Engagement Methodology (MCEM) en hoe u de waarde van co-sellinginvesteringen kunt vergroten en tegelijkertijd het best mogelijke resultaat voor onze gezamenlijke klanten kunt garanderen.

Voor aanvullende informatie over deze sessies kunt u het einde van dit blog raadplegen .

Sluit je op 18 juli live bij ons aan voor de MCAPS Start for Partners AMA-oproepen

We waarderen feedback van onze partners en zetten ons in om uw succes in het komende jaar te verzekeren. Om dit te ondersteunen, organiseren we volgende week twee Ask Me Anything (AMA)-sessies. Bezoek de MCAPS Start for Partners- site om uw vragen in te dienen.

Nieuws en aankondigingen van MCAPS Start for Partners

Partnervoordelen en -aanduidingen:
We zetten ons in om de middelen en ondersteuning te bieden die onze partners nodig hebben om organisaties en gemeenschappen wereldwijd ongelooflijke oplossingen te bieden. Eerder dit jaar introduceerden we drie nieuwe voordeelpakketten , Partner Launch, Partner Success Core en Partner Success Expanded. Deze voordelen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze partners in verschillende groeifasen en om u te helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

De pakketten zijn nu allemaal algemeen beschikbaar voor elke partner. Bij MCAPS Start for Partners hebben we aangekondigd dat we in de komende maanden meer dan 20 nieuwe productlicenties aan veel van die voordeelpakketten zullen toevoegen en updaten, waaronder Microsoft Copilot, Defender for Endpoint en GitHub. Binnenkort wordt er meer informatie over deze voordelen bekendgemaakt.

Skilling:
Bij Microsoft zetten we ons in om partner skilling mogelijk te maken. Via onze AI-workshops en bootcamps hebben we meer dan 818.000 AI-cursisten getraind in Microsoft Azure, Copilot en Fabric sinds we ze vorig jaar lanceerden. Project Ready Workshops versnellen de implementatie en implementatie, terwijl onze Sales Boot Camps de mindshare en pijplijn stimuleren. We hebben ook de AI Partner Training Roadshow geïntroduceerd om onze servicepartners te helpen hun AI-expertise te vergroten.

Vanwege de grote vraag naar partners, zullen we volgend jaar nog 12 persoonlijke AI Partner Training Days hebben, inclusief afstemming op de Microsoft AI Tour-klantenevenementen. Meer informatie over trainings- en certificeringsbronnen.

Stimulansen:
Een van onze belangrijke voordelen om samen te kunnen groeien, is een uitgebreid stimulansenportfolio waarmee u uw groei kunt versnellen, oplossingsgerichte overwinningen kunt behalen en de klantwaarde kunt maximaliseren. In FY25 blijven we aansluiten bij de bedrijfsprioriteiten en bieden we onderscheidende stimulansen per partnertype, oplossingsgebied, klantsegment en MCEM-fase.

We blijven partners die zich richten op Small, Medium en Corporate (SMC) klanten, intensief betrekken en ondersteunen, met voortdurende aanzienlijke verhogingen van onze incentives in dit segment. Als partner die doelbewust inzet in dit segment, zult u zinvolle verdienmogelijkheden zien in onze bedrijfsprioriteiten.

Partners zijn essentieel voor de Copilot-klantreis. Daarom hebben we een uitgebreide set pre- en post-sale engagements ontwikkeld om partneruitvoering te begeleiden in lijn met onze bestaande go-to-market-bewegingen. Om dit te ondersteunen, verhogen we onze Copilot-investering met 10x ten opzichte van vorig jaar.

Beveiliging is een topprioriteit en we investeren $ 90 miljoen in incrementele investeringen in FY25. We zetten de Threat Protection-beoordeling voort en brengen de Data Security-beoordeling terug. We zetten Azure Migrate en Modernize voort met Defender voor Cloud Attach, dat u 15% beloont voor het leveren van veilige migratieprojecten en Microsoft Sentinel Migrate en Modernize. Tot slot hebben we de investeringen binnen CSP voor ME5 verhoogd en stimuleren we onze strategische cybersecurity-investeringen.

We blijven onze partners belonen en ondersteunen voor het voldoen aan de behoeften van klanten na de verkoop, gedurende de hele customer journey. In lijn met onze fundamentele prioriteit van Microsoft 365 Core Execution in FY25, verhogen we CSP-incentives voor strategische oplossingen, waaronder Microsoft 365 E3/E5 en Business Premium, en met onze incentives kunt u tot $ 120K verdienen voor Microsoft 365 E3-workloads per klant.

We hebben een enorme groei gezien met meer dan 12.000 projecten die zijn geleverd via Azure Migrate and Modernize en Azure Innovate. Deze zijn gebouwd om samen te werken en een eenvoudigere adoptie van Azure mogelijk te maken om de transformatie van klanten te stimuleren. In FY25 voegen we nieuwe scenario's toe en verhogen we onze investeringen voor Azure Migrate and Modernize met 50% in FY25. Voor Azure Innovate verhogen we onze pre-sales en post-sales investeringen tot meer dan $ 150 miljoen, waardoor partners deze innovatie kunnen stimuleren.

Azure Essentials is een nieuwe hub die begeleiding, bronnen en tools biedt om klanten te helpen bij het implementeren en optimaliseren van hun cloud- en AI-investeringen. Het ondersteunt Azure Migrate and Modernize en Azure Innovate met best practices, referentiearchitecturen en skilling-bronnen. Partners kunnen Azure Essentials gebruiken om toegang te krijgen tot content en enablement om gedifferentieerde oplossingen te leveren voor kernscenario's in de Microsoft Azure-oplossingsspelen en andere onderwerpen zoals veerkracht en beveiliging.

Azure OpenAI Service Provisioned Throughput Units (PTU):
Microsoft breidt de flexibiliteit van Azure OpenAI voor klantenaankopen uit met een Provisioned Throughput Unit (PTU)-aanbod dat beschikbaar zal zijn via selfservice voor klanten en door CSP-partners ondersteunde modellen. PTU's bieden doorvoer met consistente latentie voor uniforme workloads, waardoor ze ideaal zijn voor het schalen van AI-oplossingen. We hebben ook een kortere reserveringsverbintenisoptie van 30 dagen toegevoegd voor extra flexibiliteit.

Microsoft Partner of the Year Awards 2024

We hebben onlangs de winnaars en finalisten van de Microsoft Partner of the Year Awards 2024 bekendgemaakt, waarmee we uitzonderlijke bijdragen en innovaties van onze wereldwijde partners erkennen. De partners die met deze awards worden erkend, tonen de monumentale impact die Microsoft-partners leveren aan klanten. Ze laten ook uitstekende successen en innovaties zien in technologieën en industrieën door middel van bedrijfstransformatie en sociale impact.

Bekijk de winnaars en finalisten van dit jaar .

Bekijk de on-demand-evenementsessies voor meer informatie over deze aankondigingen .

Doe mee met Microsoft Ignite in november

Er zijn nog meer partnermogelijkheden in het verschiet! We nodigen partners ook uit om in november persoonlijk bij ons te zijn wanneer Microsoft Ignite in Chicago arriveert! Klik hier om toegevoegd te worden aan de mailinglijst en we laten het u weten wanneer de registratie begint.

Extra sessiebronnen

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!