Witold Kepinski - 15 juli 2024

Arrow sluit distributieovereenkomst met Supermicro in Nederland

Arrow, een wereldwijde aanbieder van technologie, heeft een nieuwe distributieovereenkomst aangekondigd met Supermicro in Nederland. De overeenkomst biedt toonaangevende AI-infrastructuuroplossingen voor channelpartners in het hele land.

Arrow sluit distributieovereenkomst met Supermicro in Nederland image

Krachtens de overeenkomst zal Arrow channelpartners voorzien van het complete portfolio van Supermicro met infrastructuuroplossingen voor AI-voorbereiding, waaronder servers, opslagsystemen, schakelaars en software die is geoptimaliseerd voor veeleisende AI-werklast.

“Bedrijven vertrouwen tegenwoordig steeds meer op Supermicro-oplossingen voor AI, opgebouwd uit een breed scala aan GPU-servers", zegt Robin Kuepers, Director of Solutions, Europe, Middle East & Africa, Supermicro. "En als het gaat om Edge AI-oplossingen biedt Supermicro het breedste portfolio in de branche dat specifiek is ontworpen om vooraf getrainde modellen in edge-omgevingen te ondersteunen. Dankzij deze overeenkomst kunnen we door deze toonaangevende oplossingen naar channelpartners in heel Nederland te brengen,ons bereik vergroten en marktaandeel winnen.”

AI infrastructuur

"De groeiende vraag naar AI vereist steeds krachtigere oplossingen die in staat zijn om enorme gegevenssets te verwerken", zegt Peter Alkemade (foto), country manager voor Arrow Enterprise Computing Solutions in Nederland. "Supermicro is toonaangevend op het gebied van high-performance computing en door hen aan ons portfolio toe te voegen, versterken we ons vermogen om de beste AI-infrastructuur aan het kanaal te leveren. De geavanceerde technologie van Supermicro gecombineerd met onze ervaring en netwerk voor ondersteuning zorgen ervoor dat onze channelpartners volledig zijn uitgerust om in het dynamische Ai-landschap te gedijen.”

Supermicro is een wereldleider in applicatie-geoptimaliseerde totale IT-oplossingen. Het biedt een uitgebreid portfolio aan energie-efficiënte en milieuvriendelijke servers, opslag, netwerken en softwareoplossingen met wereldwijde ondersteuningsdiensten.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Huawei BN+BW 05-09-2024 tm 13-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!