Witold Kepinski - 16 juli 2024

Kreuze sluit zich aan bij Your.Cloud

Kreuze, een telecomspecialist en Odido partner in Zuid-Nederland, sluit zich aan bij Your.Cloud. Het in 1991 opgerichte Kreuze kiest voor Your.Cloud om de volgende stap te zetten in haar groei op weg naar dé one-stop-shop voor telecom & ICT voor het zuiden van Nederland.

Kreuze sluit zich aan bij Your.Cloud image

Kreuze bedient vanuit haar kantoor in Maastricht-Airport dagelijks vele klanten in de sectoren industrie, onderwijs, overheid, vervoer, zakelijke dienstverlening en zorg. Met een gedreven team van 35 collega’s staan zij hun klanten bij met advies en oplossingen op het gebied van telecommunicatie en bereikbaarheid. Als partner van Odido, KPN en KPN Health is Kreuze in staat een breed palet aan diensten te bieden in de steeds sneller transformerende markt van telefonie en IT.

Voor Kreuze komt de aansluiting bij het TICTS (Total ICT Solutions) segment van Your.Cloud als een welkome impuls om de transitie naar een one-stop-shop, waarin ook ICT-oplossingen aan klanten kunnen worden aangeboden, te kunnen versnellen. Kreuze zal onder de, in Zuid-Nederland bekende, eigen merknaam en de vertrouwde leiding van Mischa Walraven (Algemeen Directeur) en Ceriel Roland (Technisch Directeur) verder blijven bouwen aan haar marktpositie.

Doorgroeien door jezelf te blijven

Mischa Walraven, Algemeen Directeur van Kreuze, ziet een grote toegevoegde waarde in de, binnen Your.Cloud beschikbare, kennis en ervaring op het gebied van zowel telecom als ICT. Zo kan Kreuze haar klanten straks bedienen met een nog breder dienstenpakket, zonder verlies van het unieke Kreuze DNA: “We willen voor onze klanten DÉ ICT partner worden voor de toekomst met behoud van onze visie en strategie. Door aan te sluiten bij Your.Cloud kiezen we voor een investeerder met een langetermijn visie die samen met ons dit doel versneld kan realiseren. Door de jarenlange ervaring van andere MSPs en telecombedrijven, die reeds onderdeel zijn van Your.Cloud, kunnen we nog sneller opschakelen om onze ambities voor onze klanten waar te maken.”

Meer mogelijkheden, meer groei

Nils Vermeulen, General Manager van het TICTS-segment bij Your.Cloud, verwelkomt het team van Kreuze met open armen: “We zijn enorm trots dat Mischa en Ceriel ervoor kiezen zich aan te sluiten bij onze familie. Ze hebben van Kreuze echt een begrip in de telecomsector in Zuid-Nederland gemaakt en met hun positie, kennis en ervaring kunnen we door slim samen te werken en van elkaar te leren, samen nog beter worden. De kennis die binnen Your.Cloud beschikbaar is over de groei van telecomspecialist tot one-stop-shop voor telecom én ICT, zal de groei van Kreuze in een stroomversnelling brengen. Daarnaast verwacht ik dat. net als bij elk nieuw lid van onze familie, ook de al aanwezige bedrijven in onze groep weer enorm veel van hen zullen kunnen opsteken. We heten het hele team van Kreuze van harte welkom bij onze familie!”

Financiële details van de transactie worden niet bekendgemaakt.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Huawei BN+BW 05-09-2024 tm 13-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!