Witold Kepinski - 16 juli 2024

VANAD Group neemt CyberTwice over

VANAD Group heeft ICT-bedrijf CyberTwice overgenomen. VANAD Group is een internationaal opererend familiebedrijf met ruim 1.500 medewerkers dat bedrijfsoplossingen levert op het gebied van software, informatie- en communicatietechnologie.

VANAD Group neemt CyberTwice over image

CyberTwice, in 17 landen actief, is een Independent Software Vendor (ISV) die applicaties voor ondernemingen en overheden ontwikkelt op basis van Azure (Microsoft). De nestoren van beide familiebedrijven zijn gezamenlijk zo’n 110 jaar werkzaam in de ICT-sector. Ad Nederlof (77), oprichter van VANAD Group: “Ik ben blij met de synergie tussen beide bedrijven én beide families. VANAD Group heeft inmiddels bewezen dat we jonge bedrijven tot wasdom kunnen brengen. Hierbij zijn we altijd op zoek naar ICT-bedrijven met een mooie product-markt combinatie, zoals CyberTwice.”

Ook Sil Steffens (72), oprichter van CyberTwice, is content met de overname: “Hiermee is de continuïteit van onze klanten en medewerkers gewaarborgd." Radboud Heinink, al 14 jaar actief binnen de VANAD Group, wordt de nieuwe Managing Director van CyberTwice.

Foto: Sil Steffens (oprichter CyberTwice) en Ad Nederlof (oprichter VANAD Group)

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!