Wouter Hoeffnagel - 18 juli 2024

Tacstone Technology is partner van Mendix

Tacstone Technology is officieel benoemd tot partner van Mendix. Het bedrijf biedt klanten hierdoor een breder aanbod aan automation oplossingen. Het portfolio van Tacstone Technology beslaat het hele spectrum van Robotic Process Automation (RPA) voor individuele taken, tot low-cde om processen in complete workflow-oplossingen te integreren.

Tacstone Technology is partner van Mendix image

De twee partijen werken al langer samen; Tacstone zette low-code al eerder in bij verschillende klanten. Die samenwerking wordt nu uitgebreid met een officieel partnership. “Het mooie van de samenwerking met Mendix is dat het van origine een Nederlands bedrijf is”, zegt Sander Terhorst, Senior Manager bij Tacstone Technology. “En hoewel het een dochteronderneming is van Siemens, is het nog steeds in Rotterdam gevestigd. Dit maakt de contacten makkelijker. Binnen korte tijd zijn we een belangrijke partner geworden en de samenwerking met hun team, en dat gaan we nu formaliseren.”

Meer uitdagingen aanpakken

“Voor onze klanten gaat dit betekenen dat we nog meer uitdagingen kunnen aanpakken. Ik denk dat we met de toevoeging van Mendix een nog breder palet aan inefficiënties kunnen aanpakken, onze klanten beter helpen en meer impact maken bij hun digitale transformatie.”

Pieter Heeg, Partner Management Executive bij Mendix: “We merken dat low-code steeds belangrijker wordt, juist in combinatie met andere technologieën zoals RPA en AI. Dankzij ons partnership met Tacstone versterken we onze positie in de sectoren waar Tacstone actief is, zoals de gezondheidszorg, industrie, financiële dienstverlening, onderwijsinstellingen en woningcorporaties. Met Mendix in het portfolio kan Tacstone haar klanten nog beter ondersteunen in hun digitaliserings- en automatiseringsproces.”

“Ook door Mendix te combineren met RPA, dat al in het portfolio van Tacstone zit, kunnen we geavanceerdere en efficiëntere automatiseringsoplossingen bieden. Low-code vult RPA aan door niet alleen repetitieve taken te automatiseren, maar ook door volledige end-to-end processen en complexe workflows te digitaliseren. Dit is cruciaal vanwege de complexiteit van de zorgprocessen en de noodzaak van strikte naleving van regelgeving.”

Beter inspelen op veranderende omstandigheden

“Low-code biedt een flexibele en aanpasbare oplossing die kan bijdragen aan betere patiëntenzorg, verbeterde operationele efficiëntie en lagere kosten. Met low-code kunnen zorginstellingen ook beter inspelen op veranderende omstandigheden, zoals nieuwe wet- en regelgeving of pandemieën, waardoor ze veerkrachtiger en toekomstbestendiger worden. Wij zijn erg blij met dit partnership en kijken uit naar een lange succesvolle samenwerking met Tacstone.”

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!