Witold Kepinski - 20 juli 2024

Levi9 Technology Services opent kantoor Roemeense Silk District in Iași

Levi9 Technology Services viert de opening van haar nieuwe kantoor in het Silk District in Iași, Roemenië.

Levi9 Technology Services opent kantoor Roemeense Silk District in Iași image

Deze strategische verhuizing is ontworpen om ons groeiende team te ondersteunen en het flexibele hybride werkmodel te omarmen dat we de afgelopen jaren succesvol hebben geïmplementeerd. Door een trendy werkruimte te bieden die zowel geschikt is voor kantoorwerk als voor remote werken, streven we ernaar een productieve en collaboratieve omgeving te bevorderen. Daarnaast benadrukt deze verhuizing ons streven om een stedelijk gebied nieuw leven in te blazen dat zich heeft ontwikkeld vanuit zijn industriële erfgoed tot een dynamisch, op service gericht zakencentrum.

"Deze verhuizing naar het Silk District-kantoor markeert een nieuw tijdperk voor Levi9 in Iași, wat de uitbreiding en groei van ons bedrijf symboliseert. Levi9's nieuwe locatie is ontworpen om ons team te inspireren en een cultuur van samenwerking en innovatie te cultiveren. Door nieuwe, flexibele werkregelingen te omarmen, streven we ernaar beter te voldoen aan de behoeften van zowel onze levi niners als de lokale IT-gemeenschap", zegt Anca-Dana Gafițeanu, Delivery Centre Director van Levi9 Technology Services.

Ons nieuwe kantoor omarmt het moderne clubhuis concept, een vooruitstrevende benadering van werkplekontwerp die samenwerking, creativiteit en flexibiliteit bevordert. Deze innovatieve opstelling omvat het organiseren van gemeenschapsevenementen en het creëren van een levendige sfeer voor onze levi niners.

Diensten

"Levi9's uitbreiding in Iași benadrukt onze groei en erkent de sterke positie van Roemenië als strategisch IT-hub. Dit nieuwe kantoor is meer dan alleen een werkruimte; het laat onze sterke commitment aan ons team zien en de lokale gemeenschap. Met het talent dat we hier hebben, zullen we blijven uitblinken in het leveren van uitzonderlijke diensten aan enkele van de meest gerespecteerde merken in Europa", deelt Angelina Best, CEO van Levi9.

Bij het inrichten van ons nieuwe kantoor hebben we met trots samengewerkt met lokale bedrijven, waarmee we onze betrokkenheid tonen aan de gemeenschap. Ons kantoor heeft o.a. drie originele graffiti-kunstwerken van een getalenteerde lokale kunstenaar uit Iași, waarmee de werkruimte een unieke en creatieve uitstraling krijgt.

Het Silk District-kantoor, een symbool van stedelijke vernieuwing met BREEAM-certificering, onderstreept ons streven naar duurzaamheid en hoge kwaliteitsnormen. Deze geavanceerde faciliteit sluit niet alleen aan bij onze waarden van milieuverantwoordelijkheid, maar biedt ook een dynamische en inspirerende werkruimte voor ons team. Terwijl we dit nieuwe hoofdstuk ingaan, zijn we trots om deel uit te maken van een ontwikkeling die innovatie, gemeenschapsgroei en duurzame praktijken benadrukt.

Silk District-gemeenschap

"We zijn buitengewoon verheugd dat Levi9, een van de meest ambitieuze technologiebedrijven in Iași, zich aansluit bij de Silk District-gemeenschap. We kijken ernaar uit om hun bedrijf te zien gedijen in dit innovatieve kantoorgebouw. Silk District is een toonaangevend project in stedelijke regeneratie, ontworpen voor de toekomst met levendige, dynamische ruimtes die voldoen aan de behoeften van bedrijven en de gemeenschappen die ze bedienen", zei Mihail Vasilescu, partner bij Prime Kapital.

Het openings evenement, met het thema "Weaving the Future", bracht een vooraanstaande groep bijeen, waaronder de Nederlandse ambassadeur in Roemenië, lokale autoriteiten uit Iași en partners en klanten die speciaal naar Iași zijn gereisd om deel te nemen. Het thema overbrugde op elegante wijze de historische betekenis van de textielindustrie met het moderne, digitale tijdperk vertegenwoordigd door het Silk District-kantoor. Door een ruimte te transformeren die geworteld is in industriële geschiedenis tot een centrum van innovatie en technologie, hebben we ons toegewijd aan het evolueren naast het digitale landschap terwijl we het verleden eren. De aanwezigheid van alle gasten benadrukt de sterke relaties die we hebben opgebouwd en onze toekomstgerichte ambities.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!