Witold Kepinski - 18 juli 2024

Droplet Computing sluit partnership met met Axle-IT en Prianto

De eerste officiële partnership voor container en never-trust is afgesloten tussen leverancier Droplet Computing met Axle-IT en Prianto in de Benelux.

Droplet Computing sluit partnership met met Axle-IT en Prianto image

Met de huidige ontwikkelingen in de markt bij o.a. Citrix, VMware en Microsoft zijn zowel partners als eindgebruikers op zoek naar effectieve, eenvoudige, efficiënte, maar bovenal veilige oplossingen voor het aanbieden en beheren van applicaties.

Met een track-record in diverse applicatie-delivery oplossingen kreeg ook Prianto als distributeur vaak de vraag naar een next-level oplossing die het mogelijk maakt om legacy én moderne applicaties op alle gangbare besturingssystemen te draaien; veilig en compliant. Dit is gevonden in Droplet Computing.

Applicatiebeheer

Ook Chris Helwerda, Managing Director bij Axle-IT ziet deze ontwikkeling. “Vanuit de markt krijgen we steeds meer vragen naar een vervanger of opvolger van Microsoft App-V. De software van Droplet is dé vervanging van App-V waarmee een totale virtualisatie en never-trust security worden bereikt door elke applicatie in een eigen configureerbare mini-container te laten draaien. Kortom een ideaal alternatief voor eenieder die een oplossing zoekt voor App-V of gewoon het applicatiebeheer veiliger en makkelijker wil maken!“

Droplet ontwikkelt innovatieve software op basis van containertechnologie waarmee volledig functionele applicaties (modern en legacy) op meerdere platformen kunnen worden uitgevoerd. De Droplet Never-Trust container vereist geen verbinding; applicaties draaien zowel online als offline lokaal op het apparaat. Derhalve helpt het organisaties te voldoen aan compliance-vereisten zoals NIS2 en NCSC-adviezen. Ook bespaart het kosten door oude hardware te (her)gebruiken en de noodzaak voor dure IT-infrastructuur te verminderen.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!