Wouter Hoeffnagel - 18 juli 2024

Arrow en Arista Networks sluiten distributieovereenkomst voor Nederland

Arrow en Arista Networks breiden hun distributieovereenkomst uit naar Nederland. Arista Networks krijgt zo toegang tot Arrows netwerk van channelpartners en regionale expertise om zijn portfolio van netwerkproducten op de markt te brengen.

Arrow en Arista Networks sluiten distributieovereenkomst voor Nederland image

Pedro Cutillas, area vice president voor Arista Networks: “De samenwerking met Arrow is een belangrijke stap voor Arista Networks aangezien we blijven uitbreiden naar markten in heel Europa. Arrows grondige marktkennis, robuuste distributiemogelijkheden en sterke relaties met channelpartners en ondersteuningsprogramma's zullen een grote rol spelen bij het onder de aandacht brengen van onze innovatieve oplossingen bij een breder publiek in Nederland.”

Peter Alkemade, country manager voor Arrow Enterprise Computing Solutions in Nederland: "Arrow werkt al een aantal jaren samen met Arista Networks in Noord-Amerika en verschillende Europese landen. De uitbreiding van deze overeenkomst naar Nederland getuigt van ons gezamenlijke succes. De netwerkoplossingen van Arista Networks vormen een aanvulling op ons bredere portfolio, waardoor de geavanceerde netwerkoplossingen van Arista Networks beschikbaar zijn voor onze channelpartners in de hele regio.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!