Witold Kepinski - 22 juli 2024

Westcon-Comstor sluit partnerschap met AppViewX

Westcon-Comstor, een technologieleverancier en gespecialiseerde distributeur, heeft de toevoeging aangekondigd van AppViewX, een speler in geautomatiseerd machine-identiteitsbeheer (MIM) en beveiliging van applicatie-infrastructuur, aan zijn leveranciersportfolio.

Westcon-Comstor sluit partnerschap met AppViewX image

De verwachting is dat de markt voor quantumbeveiliging in 2030 een waarde van 9,8 miljard dollar zal vertegenwoordigen. De samenwerking met AppViewX biedt de partners van Westcon-Comstor en hun klanten de cryptoflexibiliteit om beveiliging en naleving te garanderen via automatisering van certificaatlevenscyclusbeheer en Public Key Infrastructure as-a-Service (PKIaaS).

De distributieovereenkomst geldt voor het Verenigd Koninkrijk, de Benelux (België, Nederland en Luxemburg) en de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) en is bedoeld om de toenemende complexiteit van de infrastructuur en beveiliging van applicatielevering aan te pakken.

AppViewX, gevestigd in de VS, werkt samen met de bestaande Westcon-leverancier F5 als lid van het Technology Alliance Programme (TAP) van F5. F5 en AppViewX promoten gezamenlijk oplossingen voor beveiliging en levering van bedrijfsapplicaties, gericht op het beheren van applicaties en het waarborgen van cyberbeveiliging op on-premises, cloud- en edge-locaties.

Use cases

Deze nieuwe distributieovereenkomst creëert aanzienlijke kansen voor kanaalpartners om het AVX ONE-platform te benutten, in combinatie met andere belangrijke producten uit het Westcon-portfolio, via het 3D Lab van de distributeur. Met 3D Lab krijgen partners toegang tot geavanceerde beveiligingsoplossingen van meerdere leveranciers en kunnen ze deze testen op basis van specifieke use cases in een dynamische virtuele demo-omgeving.

Als onderdeel van de nieuwe overeenkomst met AppViewX biedt Westcon uitgebreide ondersteuning en training aan haar partners en eindgebruikers. Zo wordt een naadloze ervaring gegarandeerd, van implementatie tot doorlopend onderhoud, en wordt de acceptatie van AppViewX-oplossingen gestimuleerd.

F5

"Deze opwindende samenwerking stelt ons in staat om de gecombineerde kracht en synergie van AppViewX en F5 te ontketenen ten behoeve van partners en eindgebruikers in belangrijke markten", aldus Daniel Hurel, Senior Vice President, Westcon EMEA Cybersecurity & Next-Generation Solutions bij Westcon-Comstor . "Door geavanceerde automatiserings- en orkestratiemogelijkheden naadloos te integreren met robuuste oplossingen voor applicatielevering en door acceptatie te stimuleren via educatie, activering en andere diensten met toegevoegde waarde, creëren we nieuwe kansen terwijl we het succes van partners en verbeterde crypto-agiliteit stimuleren."

"Deze alliantie met Westcon zorgt voor wendbaarheid en veerkracht in een snel veranderend digitaal landschap", aldus Prabhakar Manickam, President en Chief Customer Officer bij AppViewX . "Met het toenemende aantal apparaten, applicaties en bedreigingen worstelen organisaties met het flexibel, veilig en compliant houden van hun steeds complexere infrastructuren voor applicatielevering. De gezamenlijke oplossing van AppViewX en F5, ondersteund door Westcon, stroomlijnt deze uitdagingen en biedt een uitgebreide aanpak voor automatisering en beveiliging."

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!