Witold Kepinski - 22 juli 2024

Coolblue opent nieuwe winkel in Rotterdam

In Rotterdam is de nieuwe winkel van Coolblue aan de Hoogstraat geopend. De winkel aan het Oostplein en alle Coolblue’ers zijn verhuisd naar deze nieuwe locatie. In de winkel, die 2 keer zo groot is, kunnen klanten producten zelf ervaren en de gekochte producten direct meenemen. Ook kunnen ze er terecht voor advies bij het maken van de juiste productkeuze, directe service na aankoop én het ophalen van online bestellingen.

Coolblue opent nieuwe winkel in Rotterdam image

In de winkel zijn verschillende productwerelden waar klanten producten kunnen uitproberen en advies krijgen van onze specialisten. Ook kunnen ze hun gekochte producten direct meenemen en hun online bestellingen meteen ophalen. Daarnaast maakt de in-store app modus van de Coolblue App winkelen makkelijker. Klanten hoeven niet onnodig in de rij te staan en kunnen producten eenvoudig vergelijken. In de winkel worden ook diverse evenementen georganiseerd. Het is de vijfde van 8 winkels die de retailer dit jaar gaat openen.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag in het echt ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een koptelefoon, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag kan dat nóg beter in onze nieuwe, grotere winkel in het centrum van Rotterdam.”

Facts & Figures

  • Adres: Hoogstraat 196A, 3011 PV Rotterdam
  • Oppervlakte: 1.780m
  • 1.000+ producten uitproberen

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Huawei BN+BW 05-09-2024 tm 13-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!