Wouter Hoeffnagel - 26 juli 2024

Vertiv breidt Vertiv Liebert GXE-reeks uit

Vertiv, wereldwijd leverancier van kritieke digitale infrastructuur en continuïteitsoplossingen, introduceert nieuwe modellen van de Vertiv Liebert GXE met een vermogen van 1kVA tot 3kVA. Met deze online enkelfasige UPS-systemen met dubbele conversie voor 230V-toepassingen ondersteunt Vertiv bedrijfskritische applicaties aan de edge van het netwerk. Dank de nieuwe modellen is de Liebert GXE-reeks verkrijgbaar in een vermogensreeks van 1kVA tot 10kVA.

Vertiv breidt Vertiv Liebert GXE-reeks uit image

De Liebert GXE 1-3KVA UPS is zowel verkrijgbaar in een compacte torenopstelling als in een flexibel converteerbaar rack-/torenontwerp. Het biedt een efficiëntie tot 91% in de online modus en tot 96% in de ECO-modus. De oplossing is voorzien van een batterijbeheersysteem dat de levensduur van batterijen verlengt en daarmee de noodzaak voor vervanging minimaliseert. Dankzij de output power factor van 0,9 kunnen meer actieve belastingen binnen een bepaalde ruimte worden aangesloten. De dubbele conversietechnologie beschermt het systeem tegen stroomstoringen.

De Liebert GXE rack/toren-modellen bieden schaalbare runtime voor toepassingen die vragen om langere noodstroomvoorziening tijdens het uitvallen van het stroomnet. Dit is mogelijk door maximaal vier externe batterijkasten toe te voegen. De ingebouwde oplader van 6 Ampère voor een snelle oplaadtijd. De hot swappable VRLA-batterijen kunnen door de gebruiker worden vervangen zonder de hulp van speciaal opgeleid personeel of de noodzaak om de stroom uit te schakelen.

Aanvullende opties en ondersteunende diensten

De Liebert GXE is voorzien van een intuïtief LCD-scherm dat inzicht geeft in de status van het UPS-systeem, wat zowel de installatie als het gebruik vereenvoudigt. De optionele Vertiv Liebert Intellislot Unity Communications-kaart vereenvoudigt het verbinden van de Liebert GXE met de IT-infrastructuur. De Vertiv Power Insight-software kan ter aanvulling gratis worden gedownload. Tot slot biedt Vertiv een reeks ondersteunende diensten aan. Dit aanbod omvat garantieuitbreidingen, Power Emergency-pakketten en andere opties, afhankelijk van het land en het model van het UPS-systeem.

“De snelle opmars van digitalisering, inclusief AI en de toenemende afhankelijkheid van datadiensten, maakt de continuïteit van stroomvoorziening van steeds groter belang voor bedrijven, zelfs aan de edge van het netwerk”, zegt Andrea Ferro, vice president Channel, IT & Edge Applications EMEA bij Vertiv. "De Liebert GXE biedt energiezuinige en betrouwbare stroombeveiliging en helpt kleine en middelgrote bedrijven om hun activiteiten in deze gedistribueerde toepassingen in de lucht te houden."

Vertiv Incentive Programme

Resellers in deelnemende landen in de EMEA-regio kunnen in het kader van het Vertiv Incentive Programme (VIP) punten verdienen voor diverse activiteiten, zoals de verkoop van de Liebert GXE en andere producten in Vertiv’s IT-channelportfolio. Dit programma stelt partners in staat om beloningen in de wacht te slepen zonder te hoeven rapporteren. Maandelijks worden er bonuspunten toegekend via het Vertiv Partner Portal. Partners kunnen zich daar simpelweg op aanmelden om de punten te verzilveren.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!