Wouter Hoeffnagel - 30 juli 2024

Northwave stelt Monique Dekker aan als President en COO

Monique Dekker is door Northwave Cyber Security benoemd tot President en Chief Operations Officer (COO). Dekker (56) is sinds 15 juli verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten van het Europese bedrijf, met hoofdkantoor in Utrecht.

Northwave stelt Monique Dekker aan als President en COO image

Onder leiding van Steven Dondorp CEO, vormt Monique Dekker samen met Sander Roosendaal CFO het bestuur van Northwave Cyber Security. Dondorp: “Onze internationale groei houdt aan. Steeds meer middelgrote en grote ondernemingen en organisaties vertrouwen de zorg voor hun cyber security aan ons toe. Dat vraagt om focus op het sturen van een complexer wordende operatie. Monique Dekker haar internationale ervaring (Amdocs, Accenture en IBM), haar oriëntatie op verbinding met de praktijk van onze opdrachtgevers, en bovenal, haar warme en directe leiderschapsstijl maken haar de ideale persoon om de aansturing van het uitvoeren van onze strategie aan toe te vertrouwen.”

'Digitale ruggengraat beschermen'

“Northwave zet zich onvermoeibaar in voor de veiligheid van haar klanten. Dag en nacht en 365 dagen per jaar. Dat doen we met ruim 275 collega’s met uiteenlopende expertisegebieden. Het dreigingslandschap verandert continu. Dit vraagt dat wij onze dienstverlening blijven aanpassen op de laatste ontwikkelingen. Uiteindelijk gaat het om de bescherming van de digitale ruggengraat van bedrijven en organisaties en de mensen die daarbij betrokken zijn. Ik ben mij heel bewust van deze verantwoordelijkheid", aldus Dekker.

"Northwave is één van de grote cyber security bedrijven in Europa dat volledig in handen is van het management. Een bijzonder bedrijf, met een uitmuntende reputatie. Northwave is met haar holistische aanpak al jaren marktleider in de Benelux. Het bedrijf realiseert sinds 2019 ook in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland sterke resultaten. Daarnaast heeft Northwave in Stockholm haar deuren geopend voor de Nordics. Ik kijk ernaar uit om samen met alle unieke specialisten van Northwave te werken aan de veiligheid van onze klanten.”

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Huawei BN+BW 05-09-2024 tm 13-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!