Wouter Hoeffnagel - 05 augustus 2024

Sprekers voor ONE-conferentie van OutSystems bekend

OutSystems maakt de line-up van industrieleiders die spreken op ONE: OutSystems NextStep Experience bekend. De volgende generatie app-ontwikkeling met generatieve AI staat tijdens de conferentie centraal.

Sprekers voor ONE-conferentie van OutSystems bekend image

De conferentie vindt plaats op 15 en 16 oktober in de RAI in Amsterdam. Deelnemers krijgen inzichten vanuit de wereldwijde OutSystems community, kunnen leren van visionairs in applicatieontwikkeling, en worden bijgepraat over de nieuwste impactvolle trends rond GenAI-aangedreven software-ontwikkeling.

Op de agenda voor ONE Conference staan experts uit verschillende sectoren, variƫrend van het bankwezen tot de detailhandel. De experts bespreken hoe zakelijke impact en transformatie gestimuleerd kan worden aan de hand van low-code applicatieontwikkeling. Het gaat onder andere om:

  • Oleksandr Matvitskyy, Senior Director Analyst, Gartner
  • Dan Lynch, Head of Solution Design, Acacium Group
  • Nora Almonif, Head of Business Technology, Arab National Bank
  • Kevin Hearn, SVP, Head of Consumer Bank Development, Axos Bank
  • Stijn Stabel, Chief Technology Officer, Carrefour
  • Elizabeth Thomason, Head of Low-code Application Development, Crown Prosecution Service
  • Ingo Paas, Chief Information Officer en Chief Digital Officer, Green Cargo AB
  • Dominic Cugini, EVP, Chief Transformation Officer, KeyBank
  • Kyle Dumont, Senior Director, Digital Transformation, Morgan, Lewis & Bockius LLP
  • Juliane Ludwig, Tribelead Automation and LowCode Platforms, Robert Bosch GmbH
  • Randolph Rife, Global Informatics Product Manager, Roche
  • Najma Alwadi, Chief Technology Officer, Tamkeen

Fusie van low-code en GenAI

Paulo Rosado, oprichter en CEO van OutSystems, trapt de conferentie af met zijn keynote over hoe de fusie van low-code en generatieve AI een revolutie teweegbrengt in de ontwikkeling van applicaties. Aanvullende sprekers zullen in de komende weken worden aangekondigd. "Nu het gebruik van GenAI in softwareontwikkeling snel toeneemt, is de ONE Conference een unieke kans om de lessen uit de praktijk te delen en toekomstige innovatie te versnellen op een voor de sector cruciaal moment", zegt Rosado. "We zijn erg trots op onze OutSystems-community en kijken ernaar uit om een inspirerende groep ontwikkelaars, tech-enthousiastelingen en industrieleiders samen te brengen om te bespreken hoe de nieuwste trends de roadmap voor de volgende generatie applicatieontwikkeling vormgeven."

De ONE Conference voorziet deelnemers van praktische vaardigheden en kennis, met sessies onder leiding van klanten en OutSystems-partners die zullen laten zien hoe low-code organisaties in elke sector helpt bij het transformeren en moderniseren van legacy-systemen. Er zijn meer dan 30 partners ter plaatse, en voor 2024 zijn de diamond sponsors onder andere KPMG en NTT Data. Gold sponsors zijn Aaseya Software Services, Axians, Fujitsu, Inetum, Noesis, OSQuay, Providit, valantic (voorheen Do iT Lean).

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!