Witold Kepinski - 08 augustus 2024

Supermicro kondigt een plug-and-play SuperCluster voor NVIDIA Omniverse aan

Super Micro Computer, speler op het gebied van hoogwaardige computing, storage, netwerkoplossingen en groene computertechnologie, kondigt een nieuwe uitbreiding aan voor zijn SuperCluster-portfolio van plug-and-play AI-infrastructuuroplossingen voor het NVIDIA Omniverse-platform.

Supermicro kondigt een plug-and-play SuperCluster voor NVIDIA Omniverse aan image

Deze uitbreiding is ontworpen om high-performance generatieve AI-verrijkte 3D-workflows op bedrijfsschaal te leveren. De nieuwe SuperCluster, uitgerust met de nieuwste Supermicro NVIDIA OVX-systemen, stelt ondernemingen in staat om te schalen naarmate de workload toeneemt. De SuperCluster voor NVIDIA Omniverse breidt Supermicro's aanbod van applicatie geoptimaliseerde AI rack-oplossingen uit.

Schaalbare infrastructuur voor de multi-workloadbehoeften

Een breed scala aan professionals is afhankelijk van rekenintensieve 3D-workflows, met gebruikssituaties variërend van productontwerp tot industriële digitale twins. Generative AI heeft bestaande 3D-workflows uitgebreid en luidt een nieuw tijdperk van applicaties in. De SuperCluster voor NVIDIA Omniverse helpt bij het eenvoudig implementeren van een schaalbare infrastructuur voor de multi-workloadbehoeften van 3D en AI, aldus de leverancier.

Een Supermicro SuperCluster voor NVIDIA Omniverse kan worden ingezet in verschillende beschikbare maten en opties, afhankelijk van de wensen van de klant. Systeemnodes kunnen worden uitgerust met ofwel 4 GPU's per systeem of 8 GPU's per systeem. Implementaties kunnen variëren van een enkel rack met 4 systemen tot een schaalbare eenheid met 32 systemen in 5 racks. Grote implementaties kunnen verder worden uitgebreid via schaalbare eenheden om clusters van praktisch elke grootte te bouwen.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Huawei BN+BW 05-09-2024 tm 13-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!