Witold Kepinski - 08 augustus 2024

Nutanix versterkt EMEA-partnernetwerk met belangrijke aanwinsten

Nutanix, een toonaangevende leverancier van hybride multicloud computing-platforms, heeft de benoeming aangekondigd van drie nieuwe managers om haar partneractiviteiten in de EMEA-regio te versterken.

Nutanix versterkt EMEA-partnernetwerk met belangrijke aanwinsten image

Sven Schoenaerts heeft de rol van EMEA Channel Sales Director op zich genomen, die toezicht houdt op alle kanaalverkoopactiviteiten in de regio. Philippe Dosset is benoemd tot Senior Director EMEA OEM & Alliances, die leiding geeft aan de allianties en OEM-partnerrelaties van het bedrijf. En Chris De Vere is bij Nutanix gekomen als Director EMEA Service Providers, met de taak om een ​​team op te bouwen dat zich richt op de managed service provider-business.

Schoenaerts, die eerder de functie van NEEUR Channel Sales Director bij Nutanix bekleedde, brengt uitgebreide ervaring mee van AWS, NetApp en Brocade Communications. Zijn benoeming onderstreept de toewijding van het bedrijf om sterke partnerrelaties te bevorderen en klanten in staat te stellen de voordelen van hybride en multicloudarchitecturen te benutten.

Dosset, die vorig jaar bij Nutanix kwam als Channel Director voor Frankrijk, EMEA Zuid en Noordwest-Afrika, zal leidinggeven aan de inspanningen van het bedrijf om zijn OEM- en alliantiepartnerschappen uit te breiden. Zijn diepgaande kennis van de EMEA-markt zal instrumenteel zijn in het stimuleren van groei in dit strategische gebied

MSP

De Vere, een doorgewinterde professional met 13 jaar ervaring bij VMware, zal verantwoordelijk zijn voor het opbouwen van een toegewijd MSP-team bij Nutanix. Zijn expertise in SaaS- en MSP-partnerschappen zal van onschatbare waarde zijn nu Nutanix zijn bereik in de markt voor beheerde services blijft uitbreiden.

"We zijn verheugd om deze getalenteerde personen te verwelkomen in het Nutanix-team ", aldus [Naam], [Titel] bij Nutanix. "Hun diepgaande kennis van de sector en bewezen staat van dienst zullen instrumenteel zijn in het aansturen van onze partnerstrategie en het leveren van uitzonderlijke waarde aan onze klanten. "

Met deze strategische aanwervingen is Nutanix goed gepositioneerd om zijn aanwezigheid op de EMEA-markt verder te versterken en zijn groei in de hybride multicloud-sector te versnellen.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!