Wouter Hoeffnagel - 13 augustus 2024

HP blijft inzetten op China, maar wil productie tegelijkertijd spreiden

HP blijft wat betreft productie de komende jaren inzetten op China, maar wil tegelijkertijd zijn productie diversifiëren en verspreiden over de wereld. Zo wil het bedrijf geografischer dichter bij klanten en beter kunnen inspelen op verzoeken van klanten wereldwijd naar productie op meerdere locaties en in meerdere regio's.

HP blijft inzetten op China, maar wil productie tegelijkertijd spreiden image

Dit meldt Ernest Nicolas, Chief Supply Chain Officer bij HP, in een blogpost. "Bij HP blijven we 'lasergericht' op het voldoen aan de behoeften van onze klanten met flexibiliteit en betrouwbaarheid, en het is logisch om wendbaar te blijven. Ons werk van het afgelopen jaar heeft ons in staat gesteld om precies dat te doen. De toevoeging van productielocaties in Thailand en Mexico, in combinatie met uitgebreide productie in India, heeft ons in staat gesteld om een ​​betere klantervaring te bieden en het risico op toekomstige natuurlijke of geopolitieke uitdagingen aanzienlijk te verminderen."

'Samenwerkingscultuur is de sleutel'

Nicolas noemt een samenwerkingscultuur de sleutel tot het snel kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden en het aanpassen van zijn supplychain aan de veranderende behoeften van klanten. "Onze teams in China zijn bijvoorbeeld een van onze belangrijkste productie-, engineering- en innovatiehubs en zullen dat ook blijven. De geavanceerde infrastructuur en productietalentpijplijn zorgen ervoor dat het onze productiestandaard kan zijn waar ons wereldwijde netwerk naar streeft", aldus de Chief Supply Chain Officer.

Nicolas vervolgt: "De toekomst van toeleveringsketens is er een van onderling verbonden ecosystemen, aangestuurd door samenwerking, innovatie en een meedogenloze zoektocht naar verbetering. Bij HP zijn we enthousiast over de kansen die voor ons liggen. Onze visie is om een ​​toeleveringsketen te creëren die voldoet aan de eisen van vandaag en tegelijkertijd voorbereid is op de uitdagingen van morgen. Door veerkrachtig te blijven en een cultuur van continue verbetering te bevorderen, zijn we ervan overtuigd dat we dit kunnen bereiken."

Lees de volledige blogpost hier.

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!