Wouter Hoeffnagel - 13 augustus 2024

Jamf ondersteunt partners met Global Partner Program

Jamf introduceert het Global Partner Program. Met dit partnerprogramma versnelt Jamf de groei van partners en ondersteunt hen in het succesvol zijn met Apple.

Jamf ondersteunt partners met Global Partner Program image

Het Jamf Global Partner Program richt zich op partners uit meer dan 70 landen. Het programma gebruikt een puntensysteem om partners te belonen en ze te voorzien van de middelen die zij nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien. Tegelijkertijd helpt het programma organisaties van elke grootte en uit alle sectoren om succesvol te zijn met Apple.

Puntensysteem

Met de introductie van een puntensysteem vereenvoudigt Jamf het programma en biedt het toch de juiste beloningen aan partners. Het nieuwe programma is gebaseerd op de unieke waardeproposities en bedrijfsmodellen van de partners. Zij kunnen punten verdienen door investeringen te doen, zoals het voltooien van verkooptrainingen en het behalen van certificeringen. Daarnaast kunnen partners punten krijgen door doelen te behalen die gekoppeld zijn aan bepaalde prestaties, zoals het sluiten van deals die direct inkomsten genereren.

Met partnerniveaus (‘tiers’) en toegang tot de vele tools en content van Jamf die beschikbaar zijn in het nieuwe partnerportaal, Jamf Partner Hub, kunnen Jamf-partners promoveren naar hoger niveau. De Partner Hub is de ‘one-stop shop’ voor de Jamf-community. Hier kunnen gebruikers de status van dealregistraties controleren, checken op klanten waarvan licenties of subscripties binnenkort verlopen, trainingscertificeringen behalen en profiteren van andere co-selling functionaliteiten.

Vertrouwensrelatie verbeteren

“Ons team heeft een programma gemaakt dat verder gaat dan alleen partners helpen om inkomsten te genereren”, zegt Liz Benz, Chief Sales Officer bij Jamf. “Het Jamf Global Partner Program verbetert de vertrouwensrelatie tussen onze experts en partners, wat helpt bij onze missie om werk eenvoudiger te maken en organisaties succesvol te laten zijn met Apple. We geven een groep mensen met een gemeenschappelijk doel hiermee een flinke boost en ik ben blij dat we iets terug kunnen doen voor de community die Jamf in de loop der jaren zoveel heeft gegeven.”

“De mobile device management sector verandert snel en als je niet één stap voor bent, dan loop je één stap achter”, zegt Kevin English, Senior Director of Modern Workplace Services bij partner SHI. “Jamf is echt een voorbeeld van een bedrijf dat veranderingen heeft kunnen doorstaan omdat ze luisteren naar de markt en naar hun partners. Hierdoor kunnen ze zich voorbereiden op wat er gaat komen. De lancering van dit programma is een nieuw voorbeeld van hoe Jamf de sector een stap voor blijft. We zijn enthousiast dat we nu toegang hebben tot een team van experts op het gebied van mobile device management en endpoint security.”

Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024 Telindus Proximus banner 1 22-10 t/m 27-10
DIC Awards BN tm 28-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!