Witold Kepinski - 15 augustus 2024

Broadcom introduceert Catalyst Initiative

Broadcom heeft Catalyst aangekondigd, een uitbreiding van Broadcom's Accelerate Program en een wereldwijd initiatief dat elite-Enterprise Security Group (ESG) partners ondersteunt rond de go-to-market en klantrelaties voor Symantec en Carbon Black, met bepaalde exclusieve distributierelaties per regio.

Broadcom introduceert Catalyst Initiative image

IT-distributeurs zijn onder andere TD SYNNEX (Amerika regio), Arrow Electronics (Noord, Midden en Zuid-Europa), MBCOM Technologies (opkomende markten), Westcon-Comstor (Azië-Pacific) en Carahsoft Technology Corp.(Federale overheid van de Verenigde Staten, staat, lokaal en onderwijs).

Winst laten groeien

Met de productinnovatie en hulpmiddelen van Broadcom benut Catalyst het potentieel van elke partner om een ​​aanzienlijke winstgroei te realiseren. Tegelijkertijd krijgen de beste technische experts ter plaatse de mogelijkheid om diensten met toegevoegde waarde en Tier 1- en Tier 2-ondersteuning te leveren aan de klanten van deze iconische beveiligingsmerken, zo meldt Broadcom.

Broadcom blijft productmanagement, marketing, sales operations support en enablement tools leveren die zijn ontworpen om het succes en de groei van Catalyst-partners te garanderen. Daarnaast zal Broadcom geavanceerde, Tier 3-klantenondersteuning en aanvullende technische middelen leveren om ervoor te zorgen dat zowel partners als klanten volledig profiteren van hun investering in Broadcom's ESG-oplossingen, zo meldt Broadcom.

Lees alle details op de website van Broadcom.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!