Wouter Hoeffnagel - 18 augustus 2024

Hexaware traint personeel in GenAI-gebruik et upGrad Enterprise

Hexaware, leverancier van IT-diensten en digitale oplossingen, gaat met upGrad Enterprise samenwerken om haar medewerkers te trainen in geavanceerde generatieve AI (GenAI)-concepten en -tools. Ruim 100 medewerkers worden opgeleid tot GenAI-architecten. Zij krijgen een opleiding voor het ontwikkelen van oplossingen en aanpakken van zakelijke uitdagingen met behulp van GenAI.

Hexaware traint personeel in GenAI-gebruik et upGrad Enterprise image

De selectie voor het opleidingsprogramma is gebaseerd op de beoordeling door een panel van werknemers in verschillende functies die een sterke technische of programmeerachtergrond hebben, zoals een technisch architect. In aanmerking komende deelnemers moeten de afgelopen twee jaar zowel een hoge beoordeling hebben behaald als de GenAI Foundation- en GenAI Advanced-cursus hebben afgerond. Verder hebben vaardigheden in deep learning en natuurlijke taalverwerking (NLP) de voorkeur. Het programma combineert door instructeurs begeleide trainingen en eLearning-modules.

Satyendu Mohanty, Executive Vice President & Global Head – Talent Supply Chain en L&D bij Hexaware: "Deze samenwerking met upGrad sluit aan bij de missie van Hexaware om snel de GenAI-capaciteiten van het personeelsbestand uit te breiden. Door te investeren in de kennis, vaardigheden en capaciteiten van onze werknemers, willen we voorop blijven lopen in het veranderende technologielandschap en waarde leveren aan onze klanten. Dit initiatief is gericht op leren en innovatie om ons team uit te rusten met de vereiste vaardigheden om aan de toekomstige eisen van klanten te voldoen.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!