Wouter Hoeffnagel - 18 augustus 2024

SentinelOne en Aon bundelen krachten rond cyberverzekeringen

SentinelOne en dienstverlener Aon gaan een strategische samenwerking aan. Aon zet SentinelOne’s Singularity Platform in voor het verzamelen van interne beveiligingsgegevens van SentinelOne's klanten, met als doel cyberrisico’s effectiever te profileren en te beperken.

SentinelOne en Aon bundelen krachten rond cyberverzekeringen image

SentinelOne werkt samen met Aon in zowel het cyber brokerage-proces evenals de Stroz Friedberg wereldwijde incident response-service van Aon. Via de samenwerking wil Aon betere, datagestuurde beslissingen kunnen nemen en organisaties helpen met het beheren en beperken van cyberrisico’s door meer inzicht te bieden in verzekerbaarheid.

Door SentinelOne’s Singularity Platform te combineren met Aon’s expertise op het gebied van incident response willen de partijen organisaties toegang bieden tot een pakket tools en diensten om zich actief te verdedigen tegen cyberincidenten van elke omvang, deze op te sporen en er snel op te reageren. Door de gecombineerde oplossing zijn er meer verifieerbare gegevens die helpen met het prioriteren van beveiligingsacties en het verbeteren van de security van een organisatie.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Huawei BN+BW 05-09-2024 tm 13-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!