Witold Kepinski - 20 augustus 2024

Vultr lanceert industry cloud om AI-innovatie te versnellen

Vultr, een private cloud computing platform, heeft de lancering aangekondigd van haar industry cloud-oplossing. Deze oplossing biedt branchegerichte en geavanceerde cloud computing oplossingen die voldoen aan specifieke industriële behoeften en wettelijke vereisten in retail, productie, gezondheidszorg, media, telecommunicatie en financiële sectoren.

Vultr lanceert industry cloud om AI-innovatie te versnellen image

Door gebruik te maken van de wereldwijde cloudinfrastructuur van Vultr op zes continenten en 32 datacenterlocaties in de cloud - waaronder Vultr Cloud GPU, versneld door NVIDIA GPU's voor kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) - optimaliseert Vultr de infrastructuur en activiteiten van specifieke sectoren over de hele wereld.

Te midden van economische en geopolitieke onzekerheid, digitale transformatie en de behoefte aan snelle innovatie die cloudadoptie in alle sectoren stimuleert, is Vultr een onafhankelijke wereldwijde cloudcomputingplatform dat ondernemingen in alle kernsectoren gespecialiseerde, samenstelbare cloudplatforms biedt. 

De toepassingen zijn beschikbaar in alle regio's over de hele wereld, op maat gemaakt voor de AI- en digitale transformatiebehoeften van specifieke sectoren en lokale vereisten op het gebied van regelgeving, compliance en data governance.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
ALSO BN + BW tm 16-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!