Witold Kepinski - 20 augustus 2024

ScanSource neemt Resourcive over

ScanSource, een Amerikaanse hybride distributeur die apparaten verbindt met de cloud, heeft de overname aangekondigd van Resourcive, een toonaangevende technologieadviseur. Resourcive levert strategische IT-sourcingoplossingen aan de middenmarkt en ondernemingen en adviseert klanten over strategieën voor waardecreatie die mogelijk worden gemaakt door technologie.

ScanSource neemt Resourcive over image

Met de overname van Resourcive creëert ScanSource een nieuwe Channel Advisory-business om een ​​platform te zijn voor het channelmodel van de toekomst. Deze business is los van ScanSource's Intelisys-business, de toonaangevende distributeur van technologische services in de branche. Resourcive werd in 2001 in Pelham, NY opgericht door Tom Gesky in een poging om een ​​symbiotisch, strategisch partnerschap met klanten te creëren, waardoor ze nieuwe technologieën kunnen integreren, kosten kunnen verlagen en de winstgevendheid kunnen verhogen om de bedrijfsgroei te stimuleren. Resourcive bedient meer dan 300 klanten in cloud, IoT, communicatie, contactcenter, netwerken en andere technologieën met uitgebreide ervaring in het ondersteunen van PE-gesteunde en beursgenoteerde bedrijven.

"Toen ScanSource hun strategie aankondigde om adviseurs over te nemen, waren we ervan overtuigd dat ons managementteam bij uitstek geschikt was om een ​​sleutelrol te spelen in het leiden van deze nieuwe business," aldus Tom Gesky, oprichter en CEO van Resourcive. "Door deel uit te maken van het ScanSource-team kunnen we de middelen en mogelijkheden die we onze klanten kunnen bieden, aanzienlijk uitbreiden. Ik ben trots op het leiderschapsteam dat we hebben, geleid door Kyle Hall, Kyle Gotzman en Nick Creasey, en ik ben enthousiast om te zien hoe zij het bedrijf blijven laten groeien onder het eigendom van ScanSource."

Adviesbedrijf

Het Resourcive-team rapporteert aan Mark Morgan, een ScanSource Executive met 21 jaar ervaring, die is benoemd tot President van ScanSource Channel Advisors. Morgan leidde de research- en acquisitieteams toen ScanSource in 2016 Intelisys overnam.

"Het Resourcive-leiderschapsteam weet wat er nodig is om een ​​succesvol adviesbedrijf op te bouwen", aldus Morgan. "Resourcive is sneller gegroeid dan het gemiddelde in de sector, met dubbele cijfers, en blijft toegewijd aan het creëren van waarde en het mogelijk maken van groei voor hun klanten."

"We zijn verheugd om ons bij het ScanSource-team aan te sluiten", aldus Kyle Hall, President, Resourcive. "Toegang tot meer bronnen zal dienen als springplank voor verdere groei, waardoor we onze klanten kunnen helpen hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen en te leveren wat onze visie van een Technology Value Creation Partner kan en zou moeten zijn."

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!