Witold Kepinski - 20 augustus 2024

Strada ondersteunt Sligro met SAP payroll automatisering en cloudmigratie

Strada, een leverancier van cloudgebaseerde human capital technologie en diensten, is geselecteerd om de implementatie en het onderhoud van de salarisapplicatie, SAP Employee Central Payroll (ECP), voor Sligro Food Group te verzorgen.

Strada ondersteunt Sligro met SAP payroll automatisering en cloudmigratie image

Door de uitbreiding van SAP Employee Central (EC) met SAP Employee Central Payroll (ECP) profiteert Sligro Food Group van het volgende:

Eén geïntegreerd gebruiksvriendelijk systeem voor HR- en salarisadministratie dat gebruikmaakt van dezelfde databron.

Een volledig geautomatiseerde payrollomgeving in de cloud, die bijdraagt aan efficiëntere processen, minder handmatige controles en gegevensuitwisselingen veiliger maakt.

Ondersteuning bij implementatie

Strada zal verantwoordelijk zijn voor de implementatie, configuratie, optimalisatie en ondersteuning van de SAP-payrolloplossing voor Sligro Food Group. Na de implementatie biedt Strada doorlopende ondersteuning. Op deze manier waarborgen ze dat alle gegevens eenvoudig op een plek worden ingevoerd, wettelijke aanpassingen plaatsvinden en correct verwerkt worden voor Sligro Food Group.

Esther Segers, Sr. Business Development Manager bij Strada: “We kijken ernaar uit Sligro te helpen bij hun transitie naar efficiëntere salarisverwerking in de cloud. Bedrijven zijn toch nog vaak terughoudend om deze stap te zetten vanwege de privacygevoeligheid van payrollgegevens. We streven er dan ook naar om Sligro stap voor stap te ondersteunen op hun reis naar een soepele overgang. Vroeg of laat moeten de meeste bedrijven deze overstap maken, dus het is het cruciaal dat ze nu handelen om problemen met verouderde systemen en technologie te voorkomen.”

HR

Joost van Willigenburg, HR Directeur bij Sligro Food Group, vult aan: “Met Strada kiezen we voor een speler die ons kan ondersteunen met een eenvoudige, betrouwbare en een persoonlijke aanpak, in lijn met hoe we onze HR-dienstverlening graag vormgeven. De implementatie van SAP Employee Central Payroll zal aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van overbodig handmatig werk, waardoor we niet alleen efficiënter opereren, maar ook nauwkeuriger.”

Sanne Noordam, Head of SAP SuccessFactors: “We zijn trots om samen met Strada een bijdrage te mogen leveren aan het verder optimaliseren en automatiseren van Sligro’s salarisadministratie en Sligro te ondersteunen bij hun transformatie naar de cloud. Met deze overstap profiteren ze van verbeterde efficiëntie, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. Iets wat onvermijdelijk en enorm belangrijk is in het snel veranderende landschap.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!