Witold Kepinski - 21 augustus 2024

Arrow is nu Cloud Commerce Manager voor VMware

Broadcom heeft de wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics benoemd tot Cloud Commerce Manager (CCM) voor het VMware Cloud Service Provider-programma in 19 Europese landen.

Arrow is nu Cloud Commerce Manager voor VMware image

Volgens de nieuwe overeenkomst zullen VMware Cloud Service Provider (VCSP)-partners in deze landen via Arrow toegang hebben tot VMware Cloud Foundation (VCF).

Na de overname van Broadcom vereenvoudigde VMware zijn productaanbod. Het VCSP-programma richt zich nu op het vlaggenschipproduct: het private cloudplatform VMware Cloud Foundation.

VMware Cloud Foundation is het eerste private cloudplatform in de branche dat de schaalbaarheid en flexibiliteit van een publieke cloudklasse biedt, terwijl het de veiligheid, veerkracht en prestaties van een private cloud biedt, en dit alles met behoud van lage totale eigendomskosten (TCO). VCF ondersteunt de digitale innovatie van klanten door snellere modernisering van de infrastructuur, een uniforme cloudomgeving, verhoogde cyberveerkracht en platformbeveiliging, en lagere TCO.

Kennis

Nick Bannister, president van Arrow's divisie voor zakelijke computeroplossingen in EMEA zegt: “Arrow distribueert al meer dan twintig jaar VMware-oplossingen in heel Europa. Wij beschikken over diepgaande expertise op dit gebied en tegelijkertijd perfecte kennis van de markt. Hierdoor zijn wij in staat om Managed Services Providers (MSP) optimaal te ondersteunen in de huidige turbulente omgeving. Onze lokale teams ontwikkelen voortdurend initiatieven om de omzetgroei van klanten te ondersteunen en hen ook te helpen het meeste uit het nieuwe Advantage Partner Program voor VCSP te halen.”

Broadcom kondigde eerder dit jaar de lancering aan van dit nieuwe Advantage Partner Program voor VCSP. Het programma zal de loyaliteit van VCSP-partners belonen en hun ontwikkeling ondersteunen door middel van vereenvoudigde prijzen, verbeterde marges en rijkere voordelen.

VCSP

"Arrow is een uitstekende managing partner om onze strategie in het VCSP-programma te ondersteunen, dankzij zijn gevestigde positie op de markten van Europese landen en vele jaren ervaring in de distributie van VMware-oplossingen", aldus Ahmar Mohammad, vice-president van partners en marketing van beheerde diensten en oplossingen, VCF-divisie van Broadcom. "We kijken uit naar verdere samenwerking bij de gezamenlijke ontwikkeling van ons partnerschapsprogramma."

Arrow ondersteunt VCSP-partners in de volgende landen: Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, IJsland, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk .

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!