Witold Kepinski - 21 augustus 2024

Canalys Forums 2024 trekt meer vendors en partners aan

De Canalys Forums. die wereldwijd worden georganiseerd waaronder in Berlijn, breken nu al records met het grootste aantal leveranciers, partners en distributeurs in de 17-jarige geschiedenis van het evenement.

Canalys Forums 2024 trekt meer vendors en partners aan image

Veel van de grootste en meest succesvolle technologieleveranciers ter wereld zijn al aan boord, waaronder Headline- en Gold-sponsors Dell Technologies, Hewlett Packard Enterprise, Lenovo, AMD, CrowdStrike, IBM, Microsoft, Schneider Electric en Vertiv.

“We zijn op weg om de breedste steun te krijgen van de leveranciersgemeenschap die we ooit hebben gezien”, zegt Gemma Edwards, VP Events bij Canalys. “Het is een bewijs van de kracht van de Canalys-forums om de leveranciersgemeenschap te helpen contact te leggen met kanaalleiders en de verkoop van partners te laten groeien.”

Andere leverancierssponsors zijn onder meer 3stepIT, ABB, Acer, Arctic Wolf, AvePoint, BlackBerry, Cato Networks, Check Point, Cloudian, ConnectWise, Cradlepoint, Eaton, eSentire, Fujitsu, Google Cloud, Grammarly, Hitachi, iasset.com, interworks.cloud, Lexmark, Liferay, NetApp, NinjaOne, OpenText, Park Place Technologies, Scale Computing, ShareGate by Workleap, SonicWall, StarTech.com, TeamViewer, ThreatLocker, Trend Micro en WatchGuard.

EMEA

Canalys verwacht dat meer dan 3.000 leiders uit het hele partnerecosysteem zullen deelnemen aan de drie evenementen in EMEA, Noord-Amerika en APAC.

Met nog ruim twee maanden tot de eerste van de 2024-forums overschreden de registraties onlangs de 1.000 afgevaardigden, terwijl de sponsormogelijkheden voor het EMEA-forum bijna uitverkocht zijn.

Vorig jaar werden ruim 2.600 formele bijeenkomsten georganiseerd, met nog veel meer informele bijeenkomsten. Dit jaar zouden de cijfers nog hoger moeten zijn.

Berlijn

“We zijn enthousiast over ons allereerste evenement in Duitsland, aangezien we het neusje van de zalm van het EMEA-kanaal hosten in het Ritz Carlton in Berlijn. Daarna gaat het naar Miami voor het Noord-Amerikaanse forum. En tot slot het APAC-evenement op Bali, dat nu al een veelgevraagde locatie blijkt te zijn”, zei ze.

“De Canalys Forums zijn het beste platform voor technologieleveranciers om het mondiale kanaal te bereiken via een enkele reeks evenementen”, voegde Edwards eraan toe.

Verkopers, distributeurs en partners worden uitgenodigd om hun interesse hier te registreren voor meer informatie over sponsoring en registratie.

Registratie voor onze APAC-, EMEA- en Noord-Amerikaanse evenementen is nu open voor alle channel partners.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!