Wouter Hoeffnagel - 23 augustus 2024

Workday Global Payroll Connect ondersteunt payrollbehoeften van organisaties

Workday, leverancier van oplossingen om organisaties te helpen hun personeel en kapitaal te beheren, kondigt Global Payroll Connect aan. Deze payrolloplossing integreert met payrollproviders voor het bieden van een end-to-end wereldwijde payrollervaring. Klanten kunnen zo hun payroll-, HR- en personeelsbehoeften rechtstreeks binnen Workday beheren.

Workday Global Payroll Connect ondersteunt payrollbehoeften van organisaties image

Volgens een nieuw rapport van Workday heeft de helft van de wereldwijde organisaties geen eenduidig overzicht van alle wereldwijde payroll, realtime inzicht in personeelskosten of realtime gegevensintegratie, waardoor het moeilijk is om uitgaven in het wereldwijde personeelsbestand te begrijpen en ervoor te zorgen dat payrollgegevens nauwkeurig en compliant zijn.

Vooraf gebouwde API-integraties

Met vooraf gebouwde API-integraties kan Global Payroll Connect de implementatiekosten tot 50 procent verlagen en een enkel toegangspunt en inzicht bieden in de status van de salarisverwerking voor het wereldwijde personeelsbestand van een organisatie. Deze gestroomlijnde ervaring stelt klanten in staat om kritieke componenten te verwerken en te openen terwijl ze de salarisadministratie uitvoeren, waaronder personeelsgegevens, afwezigheid, tijdregistratie, voordelen en compensatiegegevens. Dit zonder dat ze aangepaste integraties hoeven te maken.

"Gemiddeld beheren organisaties vijf of meer salarisadministratiesystemen, wat tijdrovend en kostbaar is en kan leiden tot problemen met de afstemming van gegevens", aldus Cristina Goldt, general manager workforce and pay, Workday. "Samen met onze partners maken we het voor klanten gemakkelijker om al hun wereldwijde salarisadministratie-activiteiten rechtstreeks binnen Workday te consolideren om hun werknemers een betere, efficiëntere manier te bieden om toegang te krijgen tot en controle te hebben over hun salarisadministratiegegevens."

Met Global Payroll Connect kunnen klanten:

  • De implementatietijden versnellen, kosten verlagen en de time-to-value maximaliseren door de noodzaak te elimineren om talloze integratiesystemen te maken en te onderhouden voor lokale salarisadministraties.
  • De efficiëntie verhogen door wereldwijde payroll-activiteiten samen te brengen - of het nu gaat om een Workday-payrolloplossing of een partner - allemaal binnen Workday, waardoor ze één bron van waarheid krijgen met HR-, personeels- en salarisinzichten, ongeacht waar werknemers worden betaald.
  • Betere werknemerservaringen bieden door werknemers selfservicetoegang te geven tot hun payroll-gegevens op één plek (bijv. loonstroken, voordelen, bonussen, betaalde verloftijd, enz.), zodat ze hun tijd niet hoeven te besteden aan het inloggen op meerdere oplossingen om deze informatie te bekijken.

Workday Payroll-partners, waaronder ADP, CloudPay, PwC, Payslip, Safeguard, SHAPEiN en Strada (voorheen de Payroll and Professional Services-activiteiten van Alight Solutions) werken momenteel samen met Workday om Global Payroll Connect te implementeren.

Vanaf oktober beschikbaar

Global Payroll Connect is vanaf oktober dit jaar beschikbaar voor Workday-klanten en -partners.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!