Witold Kepinski - 22 augustus 2024

Dell Technologies Benelux krijgt nieuwe channel partner leiders

Dell Technologies Benelux krijgt nieuwe channel partner leiders, zo meldt EMEA channelbaas Alex Brousse en Isabel Moll, die zelf is gepromoveerd tot Managing Director Dell Technologies Benelux: "Om het potentieel van deze synergieën tussen partners te benutten, zijn we verheugd om ons nieuwe leiderschap binnen de BeNeLux Channel-activiteiten aan te kondigen, met ingang van augustus, het begin van H2 FY25. Danny Jansen zal de BeNeLux Channel business leiden, Mark Walstra zal de Dutch Channel Business leiden en Heidi Moens zal de BeLux Channel Business blijven leiden,"

Dell Technologies Benelux krijgt nieuwe channel partner leiders image

Brousse en Moll melden: "We zijn ongelooflijk enthousiast om met jullie allemaal samen te werken terwijl we samen aan dit volgende hoofdstuk beginnen. De kansen die voor ons liggen zijn enorm en onze strategische aanpak stelt ons in staat om impactvolle klantresultaten te behalen. Door in te spelen op de groeiende markt met een omni-channel bedrijfsmodel en een robuust partnerecosysteem, zijn we klaar voor aanzienlijke groei.

Onlangs hebben we onze toewijding aan u versterkt door de Partner First-strategie voor opslag te lanceren. Nu wordt meer dan 99% vanonze klanten en potentiële klanten beschouwd als de eerste partner voor opslag. Door de kracht van samenwerking te omarmen, zowel binnen onze teams als met onze partners, bereiken we betere bedrijfsresultaten, genereren we meer pijplijn, winnen we meer deals, winnen we marktaandeel, verkopen we meer in ons portfolio en leveren we sterke collectieve resultaten.

Om het potentieel van deze synergieën tussen partners te benutten, zijn we verheugd om ons nieuwe leiderschap binnen de BeNeLux Channel-activiteiten aan te kondigen, met ingang van augustus, het begin van H2 FY25. Danny Jansen zal de BeNeLux Channel business leiden, Mark Walstra zal de Dutch Channel Business leiden en Heidi Moens zal de BeLux Channel Business blijven leiden.

Danny Jansen

Danny is al bijna 20 jaar een waardevol lid van Dell Technologies – met managementfuncties in sales management (Nederland, inclusief kanaal) en Presales (Benelux). Meest recentelijk was hij sales director voor corporate en medium business in Nederland. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het stimuleren van sterke groei in beide segmenten en heeft partners en klanten begeleid bij grote transformaties.

Mark Walstra

Mark is al meer dan 18 jaar lid van de Dell Technologies-familie en heeft in die tijd verschillende verkoopfuncties bekleed in Medium Business, Large Commercial en Channel. Zijn rollen varieerden van individuele bijdragers tot leidinggevende capaciteiten. Zijn managementreis begon in 2009 en omvat het begeleiden van Medium Business, grote commerciële en channel teams in NL en Belux, WER Commercial DCS inside sales, en meest recentelijk als Senior Sales Manager van DCS (Data Center Sales) Medium Business en Large commercial Nederland.

Heide Moens

Heidi werkt al bijna 5 jaar bij Dell Technologies en bekleedde verschillende managementfuncties als ISM in België enLuxemburg voor onze Enterprise- en Corporate-activiteiten. Sinds januari 2024 is Heidi de toonaangevende verantwoordelijk voor de Belux Channel Business.

Danny en zijn team rapporteren rechtstreeks aan de BeNeLux-regio (onder leiding van Isabel Moll) en gestippeld naar ons EMEA Channel & Alliances Team onder leiding van Alex Brousse).

We hopen dat jullie allemaal met ons mee zullen doen om kennis te maken met zowel Danny als Marktijdens ons evenement op 5 september, waar we hen kunnen feliciteren met hun rol om te ondersteunen en nog meer succes te behalen met onze Channel GTM."

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!