Witold Kepinski - 23 augustus 2024

Erik de Geus wordt Senior Director North Prisma Cloud bij Palo Alto Networks

Erik de Geus wordt Senior Director North Prisma Cloud bij Palo Alto Networks voor de regio's VK&I, Benelux en Scandinavië. De Geus was eerder werkzaam als General Manager & Senior Director Benelux bij VMware,

Erik de Geus wordt Senior Director North Prisma Cloud bij Palo Alto Networks image

Erik de Geus meldt op LinkedIn: "Na een korte en verfrissende sabbatical, ben ik verheugd om te delen dat ik deze week een nieuw hoofdstuk ben begonnen als Sr. Director North Prisma Cloud, Palo Alto Networks, voor de regio's VK&I, Benelux en Scandinavië."

'Cybersecuritypartner voor onze klanten'

"In deze nieuwe rol zal ik me richten op het worden van de cybersecuritypartner bij uitstek voor onze klanten, toegewijd aan het beschermen van onze digitale manier van leven. Met het uitgebreide, geïntegreerde en cloud-native beveiligingsplatform van Prisma Cloud bieden we een enkelvoudig overzicht voor het beveiligen van cloudomgevingen in multi-cloud- en hybride implementaties, waardoor onze klanten bedreigingen kunnen voorkomen, detecteren en erop kunnen reageren met ongeëvenaarde precisie en snelheid."

De Geus: "'s Werelds meest waardevolle ondernemingen vertrouwen erop dat we ze veilig houden, en ik ben enthousiast om deel uit te maken van deze missie. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met een ongelooflijk team bij Palo Alto Networks en samen te werken met onze klanten en partners om geavanceerde oplossingen te leveren die echt het verschil maken."

"Bedankt aan iedereen die mij tot nu toe op deze reis heeft gesteund en mij een warm welkom heeft gegeven!! Bedankt Liz Cane, Helmut Reisinger, Duncan Greenwood, Mark Govan, Madeleine Bourgoin, Deborah Kelly, Jeanette Hoffmann-Hristova, Jeremy van Doorn en iedereen die mij tot nu toe op deze reis heeft gesteund. Speciale dank aan Mariette 'Jet' la Fontaine , die mij zo'n warm welkom heeft gegeven en mij enorm heeft gesteund bij het onboarden."

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!