Witold Kepinski - 23 augustus 2024

Marc Verhoeven & Jeroen de Kam starten nieuw hoofdstuk in marketing en IT

Voor Marc Verhoeven en Jeroen de Kam is het een bijzondere week: hun laatste bij Arrow ECS Nederland, waar ze de afgelopen acht jaar een indrukwekkende carrière hebben opgebouwd. Twee maanden geleden kondigden ze aan Arrow te verlaten om zich volledig te richten op hun eigen projecten: Cloud Expo en het opzetten van hun nieuwe marketingbureau Expose IT. Deze week staat in het teken van afscheid nemen van collega’s, klanten en leveranciers, terwijl ze zich voorbereiden op de volgende spannende stap in hun carrière.

Marc Verhoeven & Jeroen de Kam starten nieuw hoofdstuk in marketing en IT image

Een marketingduo vol successen

Marc en Jeroen hebben hun sporen ruimschoots verdiend binnen de IT- en marketingwereld. Gedurende hun tijd bij Arrow hebben ze verschillende prestigieuze prijzen gewonnen. Een hoogtepunt in hun carrière was het ontvangen van de Editors’ Choice Award tijdens de Dutch IT Channel Awards in 2023. Hun innovatieve aanpak en successen met projecten zoals Cloud Expo kregen hiermee erkenning binnen de branche.

Naast deze erkenning hebben Marc en Jeroen ook meermaals prijzen gewonnen voor hun uitstekende marketingprestaties. Samen met hun collega Rody van Houten behaalden ze in 2022 de Marketing Manager of the Year Award, wat hun gezamenlijke kracht benadrukte. In een eerdere samenwerking, in 2020, won Marc deze award samen met goede vriend Luuk van Leeuwen. Deze prijzen onderstrepen de consistentie en kwaliteit van hun werk door de jaren heen.

Unieke evenementen en projecten

Gedurende hun tijd bij Arrow hebben Marc en Jeroen niet alleen indruk gemaakt met prijswinnende campagnes, maar ook met unieke en grootschalige evenementen die het verschil maakten in de IT-sector, waaronder Arrow Snow IT, Cloud Connect, Matchday en natuurlijk de bekende concerten. Het jaarlijkse hoogtepunt was Vrienden van Amstel Live in Ahoy Rotterdam. Marc en Jeroen maakten van dit populaire concert een jaarlijks terugkerend evenement voor Arrow, waarbij honderden klanten werden uitgenodigd voor een avond vol entertainment en netwerken.

Het succes van Cloud Expo

Een van hun grootste prestaties bij Arrow was het opzetten van Cloud Expo, een evenement dat inmiddels twee succesvolle edities achter de rug heeft en is uitgegroeid tot de grootste IT-beurs van de Benelux. Tijdens de editie van 2022 wisten ze maar liefst 6000 bezoekers te trekken, en de beurs staat bekend om zijn vernieuwende aanpak, zoals het aanbieden van complete beursstandpakketten . Deze formule heeft de beurs niet alleen aantrekkelijker gemaakt voor exposanten, maar heeft ook de IT-markt vernieuwd door meer interactie en connectiviteit tussen bedrijven te bevorderen.

Het begin van een nieuw avontuur: Expose IT

Vanaf 1 september gaan Marc en Jeroen officieel van start met Expose IT, een marketingbureau dat zich richt op het creëren van vernieuwende en creatieve marketingstrategieën voor bedrijven in de IT-sector. Expose IT zal zich daarnaast ook bezighouden met evenementenorganisatie, waaronder Cloud Expo, waardoor hun samenwerking met veel leveranciers in een nieuwe vorm doorgaat.

“We stoppen wel als medewerkers van Arrow, maar achter de schermen zijn we al druk bezig met gave events voor onder andere Arrow vanuit Expose IT,” aldus Jeroen . Hierdoor blijft hun invloed in de IT-marketing behouden, terwijl ze met Expose IT nieuwe creatieve hoogtes willen bereiken.

Afscheid van Arrow ECS Nederland

Voor Marc betekent deze laatste week vooral het afronden van lopende projecten en administratie, maar hij sluit niet uit dat er nog verrassingen in het verschiet liggen. “De komende week zullen we nog wel een paar keer met iets verrassends komen,” zegt hij . Dit benadrukt de dynamiek en energie die zij altijd in hun werk hebben gestoken.

Toekomstplannen en internationale expansie

Hoewel Cloud Expo en Expose IT zich voorlopig richten op de Nederlandse markt, liggen er ook plannen voor internationale uitbreiding. Marc Verhoeven heeft aangegeven dat er interesse is vanuit België en Duitsland, en dat ze voorzichtig beurslocaties aan het verkennen zijn. De toekomst ziet er dus veelbelovend uit, met mogelijkheden om Cloud Expo ook internationaal op de kaart te zetten.

Een waardig afscheid

De komende dagen staan in het teken van afscheid nemen van collega’s, klanten en leveranciers, maar voor Marc en Jeroen is dit vooral het einde van een hoofdstuk. Hun nieuwe avontuur met Expose IT en Cloud Expo belooft veel goeds, en hun creatieve energie en expertise zullen zonder twijfel blijven bijdragen aan de IT-marketingsector, zowel nationaal als internationaal.

Wil je onderdeel zijn van hun nieuwe avontuur? Neem dan contact op en verzeker je van een plek op de beursvloer van Cloud Expo. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Contact:

• Jeroen de Kam: jeroen@cloudexpo.nl

• Marc Verhoeven: marc@cloudexpo.nl

Met hun unieke visie en passie voor innovatie, staan Marc Verhoeven en Jeroen de Kam klaar om de IT-marketingwereld opnieuw te verrassen. We kijken uit naar wat de toekomst zal brengen!

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!