Witold Kepinski - 23 augustus 2024

Reclaim overgenomen door Dropbox

In een belangrijke stap om de toekomst van productiviteit vorm te geven, is Reclaim. ai, een populaire productiviteitsapp, overgenomen door Dropbox. De overname brengt twee bedrijven samen met een gedeelde visie om technologie te gebruiken om workflows te stroomlijnen en productiviteit te verbeteren.

Reclaim overgenomen door Dropbox image

Reclaim. ai is een koploper in het helpen van individuen en teams om hun tijd en prioriteiten beter te beheren. Door te integreren met Dropbox wil het bedrijf een breder publiek bereiken en zijn AI-aangedreven functies verder ontwikkelen.

Gebruikers van Reclaim kunnen rekenen op voortdurende ontwikkeling en verbeteringen van het product. De integratie met Dropbox zal Reclaim voorzien van extra middelen en expertise, waardoor het bedrijf zijn roadmap kan versnellen en nieuwe functies kan introduceren.

Belangrijke voordelen voor Reclaim-gebruikers zijn:

  • Verbeterde AI-mogelijkheden: Reclaim kan dankzij de AI-expertise van Dropbox intelligentere functies bieden voor taakbeheer en planning.
  • Diepere integraties: u kunt rekenen op een nauwere integratie met andere Dropbox-producten en -services, voor een soepelere gebruikerservaring.
  • Blijvende focus op de gebruikerservaring: Reclaim streeft er nog steeds naar om een ​​gebruiksvriendelijke en intuïtieve ervaring te bieden.

De toekomst van productiviteit 

Zowel Reclaim als Dropbox delen een visie van een toekomst waarin technologie mensen kan helpen slimmer te werken, niet harder. Door hun krachten te bundelen, willen de twee bedrijven een reeks tools creëren die individuen en teams kunnen helpen hun volledige potentieel te bereiken.

"Wij zijn ervan overtuigd dat we door de kracht van Reclaim's AI-gestuurde tijdmanagement te combineren met het robuuste platform van Dropbox, een werkelijk transformatieve productiviteitsoplossing kunnen creëren ", aldus Drew Houston, CEO van Dropbox.

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Huawei BN+BW 05-09-2024 tm 13-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!