Witold Kepinski - 26 augustus 2024

Jamf sluit zich aan bij het Okta Elevate Partner Program

Jamf, aanbieder van een toepassing in het beheren en beveiligen van Apple op de werkvloer, maakt bekend dat het zich heeft aangesloten bij het Okta Elevate Partner Program om de go-to-market-afstemming verder te stimuleren en de productinnovatie tussen de bedrijven te versnellen.

Jamf sluit zich aan bij het Okta Elevate Partner Program image

Jamf en Okta delen een visie op moderne cloudidentiteit voor een ononderbroken, native login-ervaring op Apple-apparaten die de beveiliging verbetert zonder werknemers te vertragen. Door klanten te bedienen met een Apple-first, Apple-best device management en beveiligingsplatform, past Jamf perfect bij Okta's identiteits- en toegangsbeheeroplossingen.

Jamf en Okta werkten nauw samen aan first-to-market support voor Apple's Platform Single Sign-On, wat aantoont dat ze kunnen innoveren om gezamenlijke klanten snel te laten profiteren. Het jaarlijkse Okta Businesses at Work-rapport laat zien dat Jamf een van de populairste apps is voor organisaties die Okta gebruiken.

Identity

"We hebben een lange geschiedenis van innoveren met Okta om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze gezamenlijke klanten. We zijn enthousiast om de volgende stap te zetten op onze gezamenlijke reis", aldus Henry Patel, Chief Strategy Officer bij Jamf. "Met Okta als identiteitsprovider en Jamf als beheer- en beveiligingsoplossing, kunnen gezamenlijke klanten hun eindgebruikers ononderbroken en productieve workflows bieden, overal en altijd."

"We zijn verheugd dat Jamf zich aansluit bij het Okta Elevate Partner Program, zodat onze teams onze co-selling- en co-marketinginspanningen kunnen versnellen", aldus Stephen Lee, Vice President, Technical Strategy and Partnerships bij Okta. "Samen hebben we een werkelijk best-of-breed-oplossing gebouwd van eindpunt tot identiteit op het Apple-platform. We zijn enthousiast om te blijven samenwerken met Jamf terwijl we onze business op de Apple-apparaatmarkt willen laten groeien."

Authenticatie

De geïntegreerde technologie van Jamf en Okta biedt moderne authenticatie, veilige toegang tot bedrijfsapps en een gestroomlijnde onboarding-ervaring voor identiteitsbeheer. De gezamenlijke oplossing stelt klanten in staat om:

  • Verbeter de beveiliging met multi-factor authenticatie (MFA) en wachtwoordloze single sign-on (SSO);
  • Maak soepele en naadloze apparaatinschrijving mogelijk met Enrollment SSO;
  • Verbeter de productiviteit met ononderbroken workflows, waardoor er minder aanmeldingen nodig zijn bij PSSO;
  • Zorg voor continue voorwaardelijke toegang door de toegangsrechten van gebruikers aan te passen op basis van wijzigingen in de beveiligingsstatus; en
  • Zorg voor eenvoudige toegang tot bedrijfsbronnen en apps.

Voor meer informatie over Jamf en Okta, bezoek: https://www.jamf.com/integrations/okta/

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!