Witold Kepinski - 26 augustus 2024

Kees van Luijk vertrekt bij Dell Technologies

Kees van Luijk, Director Channel Nederland bij Dell Technologies, verlaat na 14 jaar het bedrijf. Dit meldt hij op LinkedIn.

Kees van Luijk vertrekt bij Dell Technologies image

Kees van Luijk meldt:  “Met enthousiasme, maar zeker ook met gemengde gevoelens, heb ik besloten om vanaf 1 augustus aan een nieuw avontuur te beginnen na een geweldige reis van 14 jaar bij Dell Technologies. Hoewel het pad dat voor mij ligt nog niet helemaal in kaart is gebracht, ben ik ontzettend blij om nieuwe kansen te verkennen en mijn ware passies te herontdekken.

Dell is mijn thuis geweest, een plek waar ik ben gegroeid, geleerd en gebloeid. Vanaf mijn begindagen als Channel Development Manager in 2010 tot mijn huidige rol als Channel Director heb ik het voorrecht gehad om samen te werken met uitzonderlijke teams en geweldige partners. Samen hebben we de Partner Business in Nederland naar nieuwe hoogten gebracht.

Dankbaar

Ik ben enorm dankbaar voor de steun, uitdagingen en vriendschappen die ik heb ervaren en opgebouwd. Ik wil dan ook iedereen met wie ik in al die jaren heb mogen samenwerken bedanken voor de geweldige samenwerking en successen die we hebben mogen behalen. Vooral het geweldige Channel Team dat iedere dag klaarstaat om met passie en toewijding onze partners te helpen bij de realisatie van hun business doelstellingen. Ik wens dan ook dit team, onder aansturing van Danny Jansen (Director Channel Benelux) en Mark Walstra (Channel Lead Nederland), heel veel succes en een mooie toekomst toe!

In de afgelopen periode heb ik mogen genieten van een lange zomervakantie, zodat ik me in de komende maanden, met veel nieuwe energie en inzichten, kan gaan orienteren op een nieuwe uitdaging. Ik ben ervan overtuigd dat onze wegen elkaar nog zullen kruisen.”

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Huawei BN+BW 05-09-2024 tm 13-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!