Witold Kepinski - 27 augustus 2024

MSP of the Year 2024: nomineer via dutchitawards.nl !

Nomineer nu in de categorie Managed Service Provider (MSP) of the Year 2024 voor de Dutch IT Channel Awards! Dat kan via www.dutchitawards.nl! U maakt dan kans genomineerd te worden voor de tiende editie van de Dutch IT Channel Awards die op 13 maart 2025 in Studio 21 plaatsvindt. Het event, georganiseerd door Dutch IT Channel, is in die tijd uitgegroeid tot het grootste netwerkevenement voor de IT-industrie in Nederland en brengt IT-professionals, leveranciers en partners samen om successen te vieren en nieuwe kansen te verkennen. Protinus IT is Main Event Partner Dutch IT Channel Awards.

MSP of the Year 2024: nomineer via dutchitawards.nl ! image

De Dutch IT Channel Awards is de jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste IT-bedrijven en personen in Nederland. De awards worden uitgereikt in 24 categorieën, waaronder MSP of the Year. Nomineer nu!

Wat is een MSP?

Een MSP, of Managed Service Provider, is een bedrijf dat IT-infrastructuur en -diensten levert aan bedrijven. MSP's bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Onderhoud en ondersteuning van IT-systemen
  • Beheer van IT-beveiliging
  • Cloud computing
  • Datamanagement

Waarom nomineren?

Een nominatie voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je MSP te erkennen en te promoten. Nomineerden krijgen ook gratis toegang tot het Dutch IT Channel Awards Gala, een groots feestelijk IT-netwerkevent.

Hoe nomineren?

Nomineren kan tot 21 oktober 2024 via de website van de Dutch IT Channel Awards. Bij je nominatie moet je een motivatiebrief indienen waarin je uitlegt waarom je MSP in aanmerking komt voor de award.

Genomineerden krijgen gratis toegang

Alle genomineerden voor de Dutch IT Channel Awards krijgen gratis toegang tot het gala op 13 maart 2025 in Studio21 Hilversum. Het gala is een groots feestelijk IT-netwerkevent waar je collega's, partners en klanten kunt ontmoeten.

Reserveer meer plekken of tafels

Genomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je MSP te promoten en om je relaties te versterken.

Nomineer nu!

Nomineren voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je MSP te erkennen en te promoten.'

Nomineer nu!

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!