Witold Kepinski - 29 augustus 2024

Data & AI Innovator of the Year 2024: nomineer nu via dutchitawards.nl !

De Dutch IT Channel Awards 2024 zijn weer van start en dit jaar wordt er ook gestreden om de prestigieuze titel van Data & AI Innovator of the Year. Nomineren kan via www.dutchitawards.nl. U maakt dan kans genomineerd te worden voor de tiende editie van de Dutch IT Channel Awards die op 13 maart 2025 in Studio 21 plaatsvindt. Het event, georganiseerd door Dutch IT Channel, is in die tijd uitgegroeid tot het grootste netwerkevenement voor de IT-industrie in Nederland en brengt IT-professionals, leveranciers en partners samen om successen te vieren en nieuwe kansen te verkennen. Protinus IT is Main Event Partner Dutch IT Channel Awards.

Data & AI Innovator of the Year 2024: nomineer nu via dutchitawards.nl ! image

Deze award gaat naar de leverancier of IT-dienstverlener die met zijn data- en/of AI-toepassingen de grootste impact heeft gemaakt.

Wat maakt een genomineerde tot winnaar?

De jury beoordeelt de nominaties op basis van verschillende criteria, waaronder:

  • Innovatie: Hoe vernieuwend zijn de data- en AI-oplossingen? Wordt er gebruik gemaakt van state-of-the-art technologieën?
  • Technische haalbaarheid: Zijn de oplossingen technisch goed onderbouwd en kunnen ze in de praktijk worden toegepast?
  • Impact: In hoeverre lossen de oplossingen een nieuw of uniek probleem op voor klanten? Wat is de toegevoegde waarde voor de klant?

De strijd om de eerste plaats

De genomineerden voor deze award zijn de absolute top van de Nederlandse IT-sector. Ze hebben bewezen dat ze met data en AI baanbrekende innovaties kunnen realiseren. Het wordt een spannende strijd om te zien wie er uiteindelijk met de titel naar huis gaat.

Waarom deze award belangrijk is

De Data & AI Innovator of the Year award is een belangrijke erkenning voor bedrijven die zich inzetten voor innovatie op het gebied van data en kunstmatige intelligentie. Het laat zien dat Nederland een leidende rol speelt in deze snel ontwikkelende markt. Daarnaast kan de award bedrijven helpen om nieuwe klanten aan te trekken en hun reputatie te versterken.

Hoe nomineren?

Nomineren kan tot 21 oktober 2024 via de website van de Dutch IT Channel Awards. Bij je nominatie moet je een motivatiebrief indienen waarin je uitlegt waarom een bedrijf, toepassing of business case in aanmerking komt voor de award.

Genomineerden krijgen gratis toegang

Alle genomineerden voor de Dutch IT Channel Awards krijgen gratis toegang tot het gala op 14 maart 2024 in Studio21 Hilversum. Het gala is een groots feestelijk IT-netwerkevent waar je collega's, partners en klanten kunt ontmoeten.

Reserveer meer plekken of tafels

Genomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je organisatie te promoten en om je relaties te versterken.

Nomineer nu!

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!