Wouter Hoeffnagel - 26 augustus 2024

Arrow is Cloud Commerce Manager voor VMware in diverse Europese landen

Arrow, leverancier van wereldwijde technologieoplossingen, is door Broadcom benoemd tot Cloud Commerce Manager (CCM) voor het VMware Cloud Service Provider-programma in 19 Europese landen. VMware Cloud Service Provider (VCSP)-partners in deze regio's krijgen dankzij de overeenkomst via Arrow toegang tot VMware Cloud Foundation (VCF).

Arrow is Cloud Commerce Manager voor VMware in diverse Europese landen image

Na de overname door Broadcom is het productaanbod van VMware op de schop gegaan. Het VCSP-programma richt zich nu op VMware Cloud Foundation, het vlaggenschip van het bedrijf op het gebied van private cloud-platformen. Het private cloud-platform VMware Cloud Foundation combineert schaalbaarheid en flexibiliteit in de publieke cloud met private cloud beveiliging, veerkracht en prestaties. VCF ondersteunt de digitale innovatie van klanten door de modernisering van infrastructuur te versnellen, een uniforme cloudervaring te bieden, de cyberweerbaarheid te versterken en platformbeveiliging te leveren.

'MSP's helpen met versterken van hun positie'

Nick Bannister (foto), president van Arrows Enterprise Computing Solutions in EMEA: “Al meer dan twintig jaar distribueert Arrow VMware-oplossingen in heel Europa. Onze grondige kennis, gecombineerd met onze marktexpertise, is ideaal voor ons om MSP's te helpen hun positie te versterken in een zich ontwikkelend landschap. Onze plaatselijke teams zullen de omzetgroei van klanten blijven ondersteunen, terwijl ze hen tevens helpen om het maximale uit het nieuwe Advantage Partner-programma voor VCSP te halen.“

Broadcom kondigde eerder dit jaar zijn nieuwe Advantage Partner-programma voor VCSP-partners aan. Het programma erkent de toewijding van VCSP-partners en stimuleert hun groei met behulp van een vereenvoudigd prijsmodel, verbeterde marges en betere voordelen.

"Arrows gevestigde aanwezigheid op de Europese markt, gecombineerd met hun bewezen track record in VMware-oplossingen, positioneert hen goed om onze VCSP-strategie te ondersteunen", aldus Ahmar Mohammad, Vice President van partners, managed services and solutions go to market, VCF Division bij Broadcom. "We kijken ernaar uit om samen te werken terwijl we ons partnerprogramma ontwikkelen.“

VCSP-partner in diverse landen ondersteund

Arrow gaat VCSP-partners in de volgende landen ondersteunen: Oostenrijk, België, Luxemburg, Tsjechi , Denemarken, IJsland, Baltische staten (Estland, Letland, Litouwen), Duitsland, Finland, Frankrijk, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!