Witold Kepinski - 27 augustus 2024

Microsoft organiseert Windows Endpoint Security Ecosystem Summit

Op 10 september 2024 organiseert Microsoft samen met CrowdStrike een Windows Endpoint Security Ecosystem Summit op ons hoofdkantoor in Redmond, in de Amerikaanse staat Washington. Daar wordt onder andere de CrowdStrike uitval besproken.

Microsoft organiseert Windows Endpoint Security Ecosystem Summit image

Aidan Marcuss – Corporate Vice President, Microsoft Windows and Devices - meldt in een blog: "Microsoft, CrowdStrike en belangrijke partners die endpoint security-technologieën leveren, komen samen om te praten over het verbeteren van veerkracht en het beschermen van de kritieke infrastructuur van gezamenlijke klanten. Ons doel is om concrete stappen te bespreken die we allemaal zullen nemen om de beveiliging en veerkracht voor onze gezamenlijke klanten te verbeteren."

'Belangrijke lessen getrokken'

"De CrowdStrike-uitval in juli 2024 biedt ons belangrijke lessen die we als ecosysteem kunnen toepassen. Onze discussies zullen zich richten op het verbeteren van beveiliging en veilige implementatiepraktijken, het ontwerpen van systemen voor veerkracht en het samenwerken als een bloeiende community van partners om klanten nu en in de toekomst zo goed mogelijk te bedienen."

"Naast ecosysteempartners zal Microsoft vertegenwoordigers van de overheid uitnodigen om het hoogste niveau van transparantie te garanderen voor de samenwerking van de community om veiligere en betrouwbaardere technologie voor iedereen te leveren. Verwacht wordt dat de Windows Endpoint Security Ecosystem Summit zal leiden tot volgende stappen in zowel korte- als langetermijnacties en initiatieven om na te streven, met verbeterde beveiliging en veerkracht als ons gezamenlijke doel. We zullen na het evenement verdere updates over deze gesprekken delen.

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!