Witold Kepinski - 27 augustus 2024

The DOC viert 25-jarig bestaan

Met grote trots viert The DOC dit jaar haar 25-jarig bestaan en dit doen het bedrijf groots. "Het hele jaar door staan we stil bij deze bijzondere mijlpaal met tal van feestelijkheden om onze geschiedenis en successen te eren. Deze successen danken wij in grote mate aan het vertrouwen en de samenwerking van onze gewaardeerde relaties."

The DOC viert 25-jarig bestaan image

Rogier van Oosterhout, marketing manager bij The Doc meldt: "Sinds onze oprichting in 1999 zijn we een toonaangevende businesspartner op het snijvlak van data, technologie en bedrijfsprocessen. Onze focus is duidelijk: We make IT work. Met andere woorden: Wij voegen waarde toe aan de bedrijfsprocessen van onze klanten; We Create. We Solve. We Care. Hierbij zijn Oracle en WEM onze exclusieve technologiepartners.Ā  Tijdens deze bijzondere mijlpaal willen wij onze relaties hartelijk bedanken. Mede dankzij de loyaliteit en het vertrouwen van onze relaties hebben wij ons samen met hen kunnen ontwikkelen en groeien. Onze gezamenlijke inspanningen hebben geleid tot tal van succesvolle projecten en innovaties."

"De afgelopen 25 jaar zijn een waardevolle en inspirerende reis geweest, waarin we zijn blijven groeien en vernieuwen" vervolgtĀ Guido Leduc, directeur en eigenaar van The DOC. "We zijn dankbaar voor het continue vertrouwen in onze dienstverlening en de samenwerking met onze relaties."

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!