Witold Kepinski - 27 augustus 2024

aaZoo behaalt alle Cisco partner alle security specialisaties

aaZoo, specialist in networking en security solutions, is er als Nederlandse partner in geslaagd om alle vijf de security-specialisaties van Cisco te behalen.

aaZoo behaalt alle Cisco partner alle security specialisaties image

.Naast Security Core-specialist, is het bedrijf nu ook gecertificeerd voor SASE (Secure Access Service Edge), eXtended Detection & Response (XDR), Secure Networking en Secure Management. Het behalen van deze certificaten is een belangrijke bevestiging van de technische vaardigheden en het hoge kennisniveau van de medewerkers.

XDR Beta-programma

Sinds maart 2023 neemt aaZoo actief deel aan het XDR Beta-programma van Cisco. Dit betekent dat er regelmatig direct contact is met de ontwikkelaars van het XDR-product. “Onze specialisatie voor eXtended Detection & Response (XDR) is dan ook echt de kroon op ons werk”, zegt Gert-Jan de Boer, mede-oprichter en technisch directeur bij aaZoo. “Wij investeren non-stop in kennis en innovatie en streven ernaar om altijd voorop te lopen als het gaat om netwerken en security. Door in de beta-fase al betrokken te worden bij de totstandkoming van zo’n belangrijk securityproduct, krijgen wij als organisatie unieke inzichten en hebben we ook daadwerkelijk invloed op de ontwikkeling. Deze kennis en ervaring hebben we nu omgezet in een certificaat.”

Jeroen Melis, Partner Security Sales Specialist bij Cisco: “aaZoo mag echt trots zijn op het feit dat zij dit als eerste Nederlandse partner hebben weten te realiseren. Het is een bewijs van de kennis, kunde én no-nonsense-aanpak die ze in huis hebben.”

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!