Redactie - 27 augustus 2024

Persoonlijke assistente toont op social media reis met Telegram ceo Pavel Durov

De vrouw die Telegram ceo Pavel Durov vergezelde op de reis naar Parijs, die leidde tot zijn arrestatie, heet Juli Vavilova. Dit melden meerdere kanalen op X. Ze heeft op verschillende social media kanalen enkele updates gepost over haar reis met Durov in onder andere Kazachstan, Kirgizië en Bakoe (Azerbeidzjan).

Persoonlijke assistente toont op social media reis met Telegram ceo Pavel Durov image

Juli Vavilova, een 'persoonlijke assistent' van Pavel Durov omschrijft zichzelf op social media kanalen als gamer en cryptocoach. Ze woont in Dubai. Daar publiceert ze vlogs, zoals met internetpersoonlijkheid Kim Dammer.

Vavilova is op social media meerdere keren samen met Pavel gespot. Het duo reisde naar Kazachstan, Kirgizië en Bakoe (Azerbeidzjan).

Er is onder andere een opname in Azerbeidzjan te zien waar Pavel Durov zijn schietvaardigheden aangescherpt en zich voorbereid op de Formule 1.

Durov vloog afgelopen weekend van Azerbeidzjan naar Parijs. Daar werd hij gearresteerd.

Crypto

Op de Open-Source Intelligence (OSINT) account is een video met Vavilova te zien terwijl ze haar vrienden bedankt om haar te helpen de Russische sancties te omzeilen door betalingen in cryptovaluta te accepteren. De video staat ook op YouTube.

Bekijk verder op deze link de foto en video's van Juli Vavilova op X.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!