Witold Kepinski - 29 augustus 2024

Netwerkspecialist Wentzo opnieuw geselecteerd als SIVON NaaS partner

Onderwijscoöperatie SIVON heeft voor de derde maal op rij Wentzo geselecteerd als Network as a Service partner. Leden van de coöperatie – schoolbesturen uit het po en vo – kunnen via SIVON een betrouwbare NaaS dienst van de netwerkspecialist afnemen.

Netwerkspecialist Wentzo opnieuw geselecteerd als SIVON NaaS partner image

SIVON helpt scholen uit het primair en voortgezet onderwijs bij het realiseren en doorontwikkelen van veilig en toekomstbestendig digitaal onderwijs. Een betrouwbaar netwerk vormt daarbij een essentieel onderdeel. Daarom biedt SIVON haar leden de dienst Network as a Service. SIVON ontzorgt binnen deze dienstverlening een onderwijsinstelling in de selectie en contractering van een leverancier voor het volledige schoolnetwerk.

Aanbesteding

In een uitgebreide aanbestedingsprocedure beoordeelde de coöperatie de inschrijvingen niet alleen op techniek en de tarieven van de dienstverlening; ook zaken als innovatie, beveiliging, servicemanagement en duurzaamheid werden gewogen. De inschrijving van NaaS specialist Wentzo werd daarbij als hoogste gewaardeerd. Dankzij die uitslag kunnen instellingen die lid zijn van de coöperatie ook de komende jaren gebruikmaken van de NaaS dienstverlening van Wentzo.

Samenwerking

Team Wentzo is blij met de voortzetting van de samenwerking. Klaas-Jan van Roekel, commercieel directeur bij Wentzo: “SIVON heeft afgelopen jaren bewezen dé ICT coöperatie voor het primair en voortgezet onderwijs te zijn. Naast belangenbehartiging en kennisdeling biedt zij onderwijsbesturen een aantal zeer waardevolle diensten, waaronder Network as a Service. We zijn blij opnieuw geselecteerd te zijn als SIVON NaaS partner. In combinatie met onze rol als SURFwireless innovatiepartner bevestigt dit onze positie als dé secure netwerkspecialist voor het onderwijs!”.

Foto team Wentzo en SIVON, v.l.n.r.: Martine den Heijer, Steven Bos, Barny de Leeuw, Klaas-Jan van Roekel, Eric Heemskerk, Jaap Goris, Rachel Mooijman, Bert Enserink en Patrick van den Berg.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!