Witold Kepinski - 28 augustus 2024

PayByLink kiest Info Support als IT-partner voor betaaloplossingen

PayByLink, aanbieder van innovatieve betaallink-oplossingen op maat, heeft voor Info Support gekozen als nieuwe IT-partner voor het volledig beheer van hun IT oplossing, zowel het beheer van de cloudomgeving als het beheer en de doorontwikkeling van de applicatie PayByLink.

PayByLink kiest Info Support als IT-partner voor betaaloplossingen image

PayByLink richt zich op de ontwikkeling van geavanceerde betaallinks waarmee bedrijven eenvoudiger, efficiënter en sneller digitale betalingen kunnen afhandelen. De samenwerking moet het platform van PayByLink verder optimaliseren, waardoor klanten meer betaalmogelijkheden en gebruiksgemak krijgen.

Door de constante groei in het aantal klanten en transacties zocht PayByLink naar verdere professionaliseringsmogelijkheden. Er werd daarom gekozen om het beheer en monitoring van hun Microsoft Azure-omgeving volledig over te laten aan een externe IT-partner. Continuïteit en stabiliteit staan centraal bij PayByLink. Met het groeiende klantenbestand is het voor hen essentieel dat de betaallink-oplossingen altijd beschikbaar zijn. De expertise van Info Support in het beheren en monitoren van complexe IT-oplossingen biedt de geruststelling van een stabiele en veilige applicatie in de cloud. Daarnaast is Info Support in staat om verbeterpunten snel door te voeren en proactief mee te denken. Dat sluit goed aan op de aanpak van PayByLink, waarbij klantbehoeften en klanttevredenheid centraal staan.

Naast het beheer van de Microsoft Azure-omgeving – zoals het monitoren van onder meer geheugenruimte, Central Processing Units (CPUs), foutcodes en (security-) updates, is Info Support ook verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van de applicatie. In goed overleg met PayByLink bouwt Info Support nieuwe functionaliteiten en koppelingen voor het platform. Met deze nieuwe functionaliteiten kunnen klanten onder andere betaallinks nog breder inzetten, uit meerdere betaalvarianten kiezen en manieren van communiceren met hún klanten (bijvoorbeeld per mail, sms en QR-code) verder personaliseren.

Betalingen verwerken

Jan Willem Roder, MD van PayByLink, zegt: "We zijn verheugd om met Info Support samen te werken aan de verdere ontwikkeling van ons betaallink-platform. Met hun technische expertise en uitgebreide ervaring zijn we ervan overtuigd dat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn en tegelijkertijd blijven innoveren. We willen onze klanten de best mogelijke betaalervaring bieden. Door nauw samen te werken met Info Support zijn we ook in staat nieuwe functies toe te voegen waarmee onze klanten betalingen efficiënter, eenvoudiger en sneller kunnen verwerken.”

Paul van Kuppevelt, Unit Manager Managed Services bij Info Support, zegt: "We kijken ernaar uit om samen te werken met PayByLink. Onze focus ligt op het ontwikkelen en implementeren van een robuuste IT-oplossing die goed aansluit op de specifieke behoeften van PayByLink en hun klanten in diverse sectoren. De combinatie van de behoefte aan stabiliteit en innovatie van PayByLink en het grote aantal klanten en transacties vormt een mooie uitdaging waar we graag onze expertise voor inzetten. Samen gaan we ervoor zorgen dat PayByLink hun groeistrategie kan voortzetten met een solide en schaalbare IT-oplossing die voldoet aan hun behoeften.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!