Witold Kepinski - 14 juni 2024

Broadcom vereenvoudigt clouddiensten voor klanten met nieuw partnerprogramma

Broadcom heeft aanzienlijke verbeteringen aangekondigd in zijn cloudservicesaanbod, gericht op het vereenvoudigen van de customer journey en het uitbreiden van opties voor bedrijven van alle groottes. Door zijn productportfolio en partnerprogramma's te stroomlijnen, stelt Broadcom klanten in staat om cloudoplossingen gemakkelijker te adopteren.

Broadcom vereenvoudigt clouddiensten voor klanten met nieuw partnerprogramma image


Het nieuwe partnerprogramma van Broadcom voor VMware Cloud Service Providers (VCSP's) is ontworpen om klanten een eenvoudiger pad naar de cloud te bieden. Door het consolideren van het productaanbod en het creëren van drie verschillende partnerniveaus - Pinnacle, Premier en Registered - heeft Broadcom het voor klanten gemakkelijker gemaakt om de juiste partner en oplossing voor hun behoeften te vinden.

"Ons doel is om de cloudervaring voor onze klanten te vereenvoudigen ", aldus Ahmar Mohammed, Vice President of Partners and Advanced Solutions bij Broadcom. "Door ons productportfolio en partnerprogramma te stroomlijnen, maken we het voor klanten eenvoudiger om cloudoplossingen te adopteren en hun bedrijfsdoelstellingen te behalen. "

Belangrijkste voordelen van het nieuwe programma:

  • Vereenvoudigd productportfolio: Broadcom heeft het aantal SKU's teruggebracht tot vier kernproducten, waardoor klanten gemakkelijker inzicht krijgen in de producten en de juiste producten kunnen selecteren.
  • Flexibele implementatieopties: klanten kunnen kiezen uit verschillende implementatieopties, waaronder on-premises, gehoste en publieke cloud.
  • Verbeterd partnerecosysteem: Broadcom heeft zijn partnerecosysteem uitgebreid met een breder scala aan serviceproviders, waardoor klanten meer keuze hebben.
  • Sterke focus op beveiliging en naleving: het programma legt de nadruk op beveiliging en naleving, om ervoor te zorgen dat klantgegevens beschermd zijn.

Soevereine Cloud-mogelijkheden

Naast het vereenvoudigen van cloudadoptie, breidt Broadcom ook zijn soevereine cloudcapaciteiten uit. Door samen te werken met gespecialiseerde serviceproviders kan Broadcom klanten oplossingen bieden die voldoen aan de strengste vereisten voor dataresidentie en beveiliging. Dit is met name belangrijk voor organisaties in gereguleerde sectoren zoals gezondheidszorg en financiën.

Het partnerecosysteem van Broadcom heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt sinds de lancering van het VCSP-programma. Met meer dan 90 Pinnacle VCSP's, 390 Premier VCSP's en 2100 Registered VCSP's is Broadcom goed gepositioneerd om te voldoen aan de groeiende vraag naar cloudservices.

Door het stroomlijnen van zijn productportfolio en partnerprogramma maakt Broadcom het voor klanten gemakkelijker om cloudoplossingen te adopteren en hun bedrijfsdoelstellingen te behalen. Met een sterke focus op beveiliging, naleving en flexibiliteit helpt Broadcom de toekomst van cloudcomputing vorm te geven, aldus Ahmar Mohammed.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!