Witold Kepinski - 29 augustus 2024

Cribl haalt 319 miljoen dollar op in Serie E-ronde

Cribl, een bedrijf op het gebied van databeheer voor IT en beveiliging, heeft bekendgemaakt dat het een Serie E-ronde van 319 miljoen dollar heeft afgesloten.

Cribl haalt 319 miljoen dollar op in Serie E-ronde image

Met deze investering, geleid door GV (Google Ventures), stijgt de waardering van het bedrijf naar 3,5 miljard dollar.

Revolutioneren van databeheer

Cribl biedt een oplossing voor bedrijven die worstelen met de groeiende hoeveelheid data. Het platform stelt organisaties in staat om alle IT- en beveiligingsgegevens te verzamelen, verwerken en analyseren, waardoor ze meer inzicht krijgen in hun bedrijfsactiviteiten en betere beslissingen kunnen nemen.

Snelle groei en klantentrouw

De sterke vraag naar de oplossingen van Cribl heeft geleid tot een indrukwekkende groei. In minder dan vier jaar tijd heeft het bedrijf de mijlpaal van 100 miljoen dollar aan jaarlijkse terugkerende inkomsten (ARR) overschreden. Daarnaast heeft Cribl een indrukwekkende netto dollarretentie (NDR) van meer dan 130% behaald, wat duidt op een hoge klanttevredenheid en loyaliteit.

Focus op de toekomst

De nieuwe financiering zal Cribl in staat stellen om zijn groei verder te versnellen. Het bedrijf wil investeren in productontwikkeling, zijn wereldwijde aanwezigheid uitbreiden en zijn infrastructuur versterken om aan de groeiende vraag te voldoen.

Clint Sharp, medeoprichter en CEO van Cribl: "We zijn Cribl begonnen om echte problemen voor echte gebruikers op te lossen. De financiering van vandaag bewijst de waarde van die aanpak."

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!