Witold Kepinski - 29 augustus 2024

PrintAbout viert 20-jarig bestaan

PrintAbout, opgericht in 2004 in Moordrecht, viert dit jaar met trots zijn 20-jarig bestaan. Wat begon als een kleine onderneming is uitgegroeid tot een internationale speler met twee magazijnen en webshops in vier landen: Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Met meer dan 1.4 miljoen klanten per jaar en een team van meer dan 50 medewerkers blijft PrintAbout jaar na jaar indrukwekkende groei vertonen.

PrintAbout viert 20-jarig bestaan image

"In een tijdperk waarin vaak wordt gezegd 'wie print er nou tegenwoordig nog?', zien wij juist elk jaar onze klantenkring en omzet groeien," zegt Robbert Plukaard, E-commerce Manager bij PrintAbout N.V. "Onze voortdurende groei bewijst dat er nog steeds een sterke behoefte is aan kwalitatieve printoplossingen, zowel voor particulieren als bedrijven."

Sinds zijn oprichting heeft PrintAbout een reputatie opgebouwd voor betrouwbaarheid, klantgerichtheid en een breed assortiment aan printerbenodigdheden. Met strategisch gelegen magazijnen zorgt het bedrijf ervoor dat klanten snel en efficiënt worden bediend, waar zij zich ook bevinden aldus Plukaard.

Expansie

"Onze expansie naar België, Duitsland en Frankrijk heeft ons in staat gesteld om nog meer klanten te kunnen bedienen en onze dienstverlening verder te optimaliseren," vervolgt Robbert. "We zijn trots op wat we hebben bereikt in de afgelopen twee decennia en kijken uit naar een toekomst vol verdere groei en innovatie."

Ter ere van het 20-jarig bestaan organiseert PrintAbout diverse acties en aanbiedingen tijdens de maand september voor al hun klanten. Meer details hierover zijn te vinden op de website van PrintAbout.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!