Wouter Hoeffnagel - 30 augustus 2024

Doek valt voor Microsoft Action Pack en Microsoft Learning Pack

Microsoft trekt per 21 januari 2025 de stekker uit Microsoft Action Pack en Microsoft Learning Pack. Het verwijst partners door naar Partner Success Core Benefits and Partner Success Expanded.

Doek valt voor Microsoft Action Pack en Microsoft Learning Pack image

Het Amerikaanse techbedrijf meldt de stap te zetten om 'partners van de tools en ondersteuning te voorzien die zij nodig hebben om de weg te blijven leiden in het verschuivende techlandschap'.

"Microsoft ontwikkelt de partnervoordelen om partners te voorzien van de tools en ondersteuning die ze nodig hebben om voorop te blijven lopen in het veranderende technologielandschap. Als onderdeel van deze evolutie eindigen de aankopen en verlengingen van Microsoft Action Pack en Learning Action Pack op 21 januari 2025. U kunt uw Microsoft Action Pack of Learning Action Pack kopen of verlengen tot 21 januari 2025 en deze voordelen behouden totdat ze een jaar later verlopen", schrijft Microsoft in een mededeling op zijn Partner Center.

'Meer dan 20 productielicenties toegevoegd'

Ook meldt het techbedrijf: "Vanaf 22 januari 2025 voegen we meer dan 20 veelgevraagde productlicenties toe, waaronder verschillende Microsoft Copilot-producten, Defender for Endpoint en Microsoft GitHub, aan veel van onze voordelen. U kunt gebruikmaken van de AI-gestuurde inzichten en intelligente automatisering van Copilot om taken te stroomlijnen, creativiteit te vergroten en ongeëvenaarde efficiëntie in uw bedrijfsprocessen te stimuleren. Maak gebruik van geselecteerde partnervoordelenpakketten, Solutions Partner-aanduidingen of specialisaties om de nieuwe voordelen te ontvangen zodra ze in januari worden uitgebracht.

Als onderdeel van deze toewijding om partners de meest actuele voordelen te bieden, geven we vooraf aan dat Microsoft vanaf 22 januari 2025 geen Microsoft Action Pack, Microsoft Learning Action Pack of legacy silver/gold-voordelen meer zal verkopen. De laatste datum om het Microsoft Action Pack of Learning Action Pack te kopen of te verlengen is 21 januari 2025. U kunt alleen verlengen als de jubileumdatum op of vóór 21 januari 2025 valt."

Meer informatie is hier beschikbaar.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!