Witold Kepinski - 30 augustus 2024

Adyen en Inter IKEA Systems sluiten wereldwijd partnership

Adyen, het financiële technologieplatform van bedrijven, gaat wereldwijd samenwerken met het Zweedse woonwarenhuis IKEA.

Adyen en Inter IKEA Systems sluiten wereldwijd partnership image

Dankzij de samenwerking met Adyen kan IKEA de fysieke en digitale verkoopkanalen met elkaar verbinden en de betaal- en loyaliteitservaring van klanten verbeteren.\

Inzicht in cross-channel loyaliteit met klantinzichten

Met Adyen’s financiële technologieplatform, dat betaalgegevens van klanten verzamelt op fysieke en digitale kanalen, kunnen partners holistische klantinzichten ontdekken binnen hun systeem. Door betaalgegevens van alle verkoopkanalen op één platform te verzamelen, kunnen partners het winkelgedrag op verschillende kanalen identificeren en zakelijke kansen creëren om de klantwaarde in alle soorten klantrelaties te vergroten.

Bundelen van technologie voor operationele excellentie

Het financiële technologieplatform van Adyen biedt een gesloten betaalsysteem met wereldwijde verwerking, acquiring, lokale betaalmethoden en mogelijkheden voor like-for-like-uitbetaling voor IKEA-franchisenemers. Dit vermindert het aantal contracten en integraties voor wereldwijde IT-operaties en vereenvoudigt de financiële rapportage en het beheer van klantgegevens. Het bundelen van de technologie achter commerciële activiteiten door Adyen, helpt ook om het risico op operationele verstoringen te minimaliseren en vergemakkelijkt het oplossen van problemen.

“We zijn er trots op om samen te werken met IKEA om hen te ondersteunen bij het opschalen van hun inspanningen om klanten en het gedrag dat leidt tot langdurige relaties met het iconische merk beter te begrijpen”, aldus Tobias Lindh, Managing Director, Adyen Nordics & Baltics.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!