Witold Kepinski - 30 augustus 2024

Rubrik en Cisco bundelen krachten voor sterkere gegevensbeveiliging

In een tijdperk waarin cyberaanvallen steeds geavanceerder worden en de hoeveelheid data exponentieel groeit, is het beschermen van gevoelige informatie een topprioriteit voor organisaties. Om deze uitdaging aan te gaan, kondigen Rubrik en Cisco een strategische samenwerking aan.

Rubrik en Cisco bundelen krachten voor sterkere gegevensbeveiliging image

Door de krachten te bundelen, willen Rubrik en Cisco organisaties helpen om hun gegevens beter te beveiligen tegen cyberaanvallen. Dit doen ze door:

  • Integratie in Cisco SolutionsPlus: Rubrik voegt zich bij Cisco's SolutionsPlus-programma, waardoor Cisco's wereldwijde verkoopnetwerk de Rubrik Security Cloud kan aanbieden samen met Cisco Unified Computing Systems (UCS) en Cisco XDR.
  • Geïntegreerde oplossingen: Rubrik Security Cloud, ontworpen voor Cisco UCS, biedt een geautomatiseerde en schaalbare oplossing voor gegevensbescherming in verschillende omgevingen.
  • Verbeterde detectie van cyberaanvallen: De integratie met Cisco XDR stelt organisaties in staat om gerichte aanvallen op gegevens sneller te identificeren en effectiever te reageren.
  • Vereenvoudigd beheer: Cisco Intersight maakt het mogelijk om Rubrik-oplossingen eenvoudig te implementeren en te beheren op Cisco-infrastructuur.

Waarom deze samenwerking belangrijk is

Volgens een rapport van Rubrik Zero Labs geeft 66% van de IT- en beveiligingsleiders aan dat de groei van data hun vermogen om data te beveiligen overstijgt. Door samen te werken, kunnen Rubrik en Cisco organisaties helpen om:

  • De zichtbaarheid op gegevens te vergroten: Door gegevens te beveiligen in on-premises, cloud- en SaaS-omgevingen.
  • Bedrijfscontinuïteit te garanderen: Door ransomware te beperken en snel herstel mogelijk te maken.
  • De totale eigendomskosten te verlagen: Door geautomatiseerde implementatie en beheer.

Conclusie

De samenwerking tussen Rubrik en Cisco is een belangrijke stap voorwaarts in de wereld van gegevensbeveiliging. Door hun krachten te bundelen, bieden ze organisaties een robuuste en geïntegreerde oplossing om hun gegevens te beschermen tegen steeds geavanceerdere cyberaanvallen.

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!